Zemlja koja nudi mogućnosti
0
David Cameron pozvao građane BiH u V. Britaniju
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli sta za vize spomeno? ili misli da se guramo po ambasadi?
Da ali kao turiste. Ne kao azilante. Vrijeme je da se te dvije stvari razgranice.
Marko hahahahahaha....
.ebla te ušljiva engleska ,,, ako ću gdje otići i nešto vidjeti to su Turkey ili Egypt ili China . Šta ću bolan u tvojoj psećoj kurvinskoj zemlji
Jel to oni nas zajebavaju?
Ako si mlad, pametan, zdrav i imas kakve skole i pristajes da ti ogulimo kozu sa ledja onda BUJRUM
a ovi muzeji, to je ono sto su poharali i popljackali zadnjih 200 godina po cijelom svijetu, sad su ti isti opljackani i porobljeni pozvani da malo razgledaju kakve su zapravo dosege kulture imali prije nego su ih britanci i drugi demokrate u crno zavili
Gospodin (veliki)!
A vize? Ovaj se pravi englez...
ebo britaniju bolje noge namakati u makarskoj i piskiti u more, tamo je ionako sve zagađeno xD
Generale, pobogusi, ili si ti spavo zimski san sa produženim djelovanjem i na ljeto, ili sam ja. Ko da sam čuo od nekoga da su vize ukinute..
daj ne seri zoves da ljudi trose pare ako si tako dobar ukini nam vize da mogu naci posao
To ti ga je nešto kao moderni kolonijalizam iliti soft war. Dajte nam najbolje od vas, da razvijaju našu zemlju, a vašu ko grebe. Al\' ne bježim, iš\'o bih i ja, samo ne znam šta da otvorim tamo: trafiku, sto na pijaci, buregđinicu, možda vagu da stavim na Piccadily da se raja vagaju.. Ili ko ćika Miško: grebi, grebi, dok je friško..
Nema potrebe da dolazimo, ionako ce to uskoro biti muslimanska zemlja.Neka nas na Balkanu da nebi slucajno Zelena transverzala zakocila pa moramo da budemo u pripravnosti, vidis i sam da Zelena transverzala napreduje, Kosovo nezavisno uskoro i Sandzak a Turska sve aktivnija, a kod vas ima dosta muslimana i bez nas.
Dabogda mu se u Britaniju preselilo svih onih 24 posto prave BiH. baš nbi ovdje bilo lijepo i čisto!
Kako cemo doci kad nam trebaju vize jos. Dok ih ne ukinete, ja ne idem ia principa,
MOJ FINI PREMIJERU, AKO TI NAVALE SRBSKI RAZBOJNICI MORAĆE TE POJAČATI BRAVE NA VRATIMA SVI REDOM, NE ZOVI IH NI U ŠALI NEGO POJAČATI KONTROLU NA ULAZU. GDJE SE ONI NASTALE GORI SU OD KOROVA .