Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pravo da vam kazem da se bogdom nismo oslobodili ovog rezima. Digli se ovi cigani i gurbeti pa to je strahota!
Pitam se, postoji mali milion razloga zašto naši građani traže azil u zemljama EU. I stranci su potpuno svjesni toga. Zakoni EU nalažu da se svaki azilant ispita i da dokaže da ima razloga za traženje azila. I nemoj ni sekunde pomišljati da svi naši azilanti traže azil jer su bez posla ovdje. U mnogim slučajevima to \"bez posla\" implicira i neke mnogo dublje i teže stvari u pozadini o kojima ovdje svi mediji šute, a ljudi u međusobnim razgovorima o tome i te kako govore.
srbine providan si i smrdljiv
. A ZA PRELAZ PREKO JABLANICE TREBAJU LI VIZE ??? SDA FUTURE IS BRIGT ???? . .
ZA SVE JE KRIV RADONČIĆ... I UVJEK ĆE BIT
Trebamo i mi svim zemljama EU uvest vize i naplacivat vizu po 100 eura...PI_ČKA IM MAMA CIONISTIČKA
@Pitam se......ima mafija koja organizuje dovodjenje takvih lica koja vjeruju u ostanak u €uropi putem podnosenja ,,,azila ,to vam je samo uzimanje para od tih naivnih ,ona stara izreka kaze ,paprati i budala nikad nestat nece.
Ne razumijem koji je ovo princip, sta ima neko da dodje negdje u EU zemlji i trazi azil, zasto ga ta zemlja odmah ne vrati nazad ako se zna da dolazi iz zemlje iz koje gradjanima nije omoguceno da dobije azil bilo koje vrste? Kao da te zemlje same hoce da naprave problem dozvolivsi da se kod njih podnese zahtjev za azil iako znaje da ga nikad nece dozvoliti...
nemamo mi nikakve veze sa srbima i nek nas ne stavljaju u isti koš srpska fukara se razbježala po europi tražeci azil
Jos malo pa nestalo, sa ovolikim brojem nezaposlenih nevjerujem dugo da moze , a sta vi kazete na to?
Moj vizni rezim je moja plata ....