Pod istim krovom
0
Dani kad život biva ljepši
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skrati Ahmete, rijec je samo o pop kulturi za \"covjeka-masu\". Hljeba i igara, nema tu nikakvog dubljeg smisla.
Meni je fudbal/nogomet samo zabava, nekad dobra , nekad osrednja, a nekad i losa. Neke od utakmica SP2010 bile su bez inspiracije, pa cak i dosadne, kao npr. SLovenija kojoj je trebalo 80tak minuta da zabije jedan go(l). Bruka ziva! Srbija me razocarala izgubivsi od Gane. Korejanci su zasluzeno pobijedili. Stvarno se trude, pa im se i greske mogu lakse oprostiti. Njemacka je demonstrirala sta zna i umije. Ostalo.... zzzzzzzzzijev... dosadnoooooo
TEŠKO JE OVAKO GLEDATI NAOVO PRVENSTVO DOK OKO STADIONA LJUDI GLADUJU, A MALO DALJE PO AFRICI DJECA UMIRU. FIFA JE NAJVEĆA LEGALNA MAFIJA KOJA PRODAJE LJUDE A NAJVIŠE IZ AFRIKE I SEBI UZIMA MILJARDE DOK OSTALI DOBIJU MRVICE. ZATO OVAKVA PRVENSTVA TREBA ZABRANITI.
@pipice: dudlaj ga dzeki sine @Hassane napuci se .urcine. cao i pusa ps. odlican clanak
Meni fudbal nije ni najzadnja sporedna stvar. Duboko žalim one kojima se život pretvorio u navijanje za ovoga ili onoga. Fudbal je sa moje tačke gledišta samo ono što reče jedan: ˝Zapadnjaci od svega naprave biznis˝. A ako ima jos hiljade (ili milione) pristalica... eto biznisa. Dobro u tome je kad neko od tih fudbalera udjeli koju paru, pomogne nekome... ostalo je način vađenja para iz novčanika glupe većine i stavljanje u džepove \"pametne\" manjine... O kladionicama da i ne govorim. ugodan transfer novca zelim! uz mondijal je to lakse....:)=
Izasra se ti ali pravoooooooooo Buricu
....a, fudbal je nesto bitno ?
@pipo meni se smuci kad tvoje komentare citam,vidis sad moram da povracam.....
Ja tebi jarane ne bi dao ni da Dzeki kopacke cistis, smuci mi se samo kad vidim kako se becis sa ove slike da ne mogu recenice ovih bljuvotina procitati.