Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je kao nekad,samo da seljak nije napravio park za dzukele gdje se djeca zaustavljaju,a nekad i lopte igraju.
Hajd dobro je i ovo, sta ce djeca iz preskupog Bulevara, Nove Otoke, i ostalih "luksuznih" naselja
A najjači Alpašinci.
Prelijepo
Legendarna smrtna staza,i nekada ekipa koja se skupljala.Mai i brat mu Tajso iz sedmice,Dado,Eldar,Seha,Agic ,braća iz petice svabe Dino i Adi,nekada i Cuhara sa velikom glavom,ma ludilo snjezno bilo vazda.
Vidim smeta djeca sto je po snijegu , smeta sto su u parku a ne na planini , smeta sto su iz istocne Bosne smeta sto su sandzaklije ili iz Krajine, smeta vama sve gospodo , NIJE BOLEST SVE STO BOLI.
Mladi Alpasinci vec uzgajaju ljubav prema bijelom
Najbolje su uspomene kad te neko pokupi na stazi pa ti nogu slomi... Ah, šta djeca znaju šta je noga i šta je snijeg...
Fino, u moje vrijeme napada snijeg do kukova, navecer izadjemo polijemo ulicu vodom da sve smrzne po noći narod ujutro lomio se i psovao nam od do, bila jedna teta Ševala so i lug nam po stazi sipala a nije joj ni ljeti pravo bilo kad bi lopte igrali
Glasaci Semira Efendica koji feninga nemaju i koje kupuje parkovima i livadama jer nemaju 10km da gorivo naspu za izlet.
Druze clanak je o djeci koja se sankuju i raduju snijegu i zimi.. Idi jbi nesto.. Njebica je strasna stvar
@kakojedobroje Kakav ti nevin u 37 godini hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije BiH samo Sarajevo!
Ovo je portal iz Sarajeva, sta je sporno? Mene kao čitaoca iz Sarajeva ovakve vijesti i interesuju, prvi i inace kace aktuelnosti koje se ticu grada i KS, pored svih drugih vijesti.
nije ni snijeg pao u cjeloj BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džoging, džoging, džoging kroz Alipašino polje.
Ma ne igraju se više djeca kao prije, samo su na mobitelima,što bi rekli ovi boomeri.