Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://goo.gl/bhm2Sq
ilitiga : kako mlade vratiti na selo :D
20 god im je strategija unistavanje iste,sto su i ucinili sa stilom i sada kao oni ce da grade!? koga lazu!?
Jedna od najvažnijih tema za budućnost BiH a idioti se rugaju izgledu ljudi. Postoji li iko prijavljen za komentarisanje da ima petlju reci bilo sta afirmativno o bilo čemu? Zašto se bojite ljudi poput receprcionara i ostalih hejtera?
tesko je ovdje reci neko afirmativno misljenje a ne ocekivati salvu uvreda
Sirotinju bi zaposljavali u poljoprivredi i kozarstvu,a familiju po javnom sektoru!
Kad se sad razmase covjek sa cudnom labrnjom "menadjer iz realnog sektora" Novalic sa svojim biznis planom,ima da uposli 100 hiljada koza na ispasi po livadama
Pa vidis li ti da nezna ni sjednicu vlade zakazat' bez Covica.Zar to nije dovoljno?A cito' sam mu i program koji se svodi prvenstveno na povecanje pdv-a kao i zaduzenje kod mmf-a.Nigdje strukturne reforme,ali zato gostuje po emisijama i suplju prosipa strucnim izrazima.Nije on dobar,vjeruj mi!