Sprovođenje odluke Ustavnog suda
1
Danas u Sarajevu zvanično počinju dogovori o Mostaru
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzet cemo vam hidrocentrale ha ha
pa do juce ste govorili da zelite jedinstven mostar kako sad hoćete općine mudzosi niste mi jasni nikako
Mi gradimo državu Bosnu i Hercegovinu zajedno, i to treba tako da bude, ali ima jedna nelogičnost , ne možemo mi zagovarati jedinustvenu BIH a narodu u Mostaru objašnjavati kako ih treba djeliti,jer onda cijeli koncept jedinstvene BIH pada u vodu.
Treba Mostar proglasit nekim distriktom,ako ode Mostar odose i hidrocentrale u hrvatske ruke jer grad upravlja tim stvarima.
Treba Mostar proglasit nekim distriktom,ako ode Mostar odose i hidrocentrale u hrvatske ruke jer grad upravlja tim stvarima.
Mostar je DIO DEJTONSKOG mirovnog sporazuma,njegov cijeli aneks,isto kao i entiteti i arbitraža za Brčko,samo to kazuje da Mostar ne može biti kao drugi grad,bit će nekada,ali kada,za jedno 100 godina. Da je Mostar dio gejtonskog mirovnog sporazuma na portalima u Hercegovini kriju kao zmija noge,pa kažite narodu istinu ccc Mostar MORA biti sa više općina,MORA
joj jest bezveze ovaj pjevač mirza koljanin fujjj
Kako u ostalim gradovima u federaciji tako neka bude i u Mostaru.
Borba milionera u vlasti za svoje lične interese - se nastavlja ... Borba sirotinje da preživi ovaj mjesec - se nastavlja .. Do kada?
Mostar moze jedino biti grad sa vise opcina, dominacija hrvatskog naroda ce biti katastrofalna za i ovako vec losu poziciju bosnjaka .. Sta ce biti sa bosnjacima ako sljedecih 50 godina gradonacelnik bude hrvat? hoce li svi bjezati prema sarajevu? hoce li ih i biti?
http://www.youtube.com/watch?v=PCGWXJrhlmw&feature=player_detailpage#t=2484s