Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je cas odrzati da im se ne odbije koji fening od plate, a ne pitaju se imaju li ta djeca sta obuci i kako im je mokrima sjediti citav dan u klupama.
tako je ljubavi reci im
Ne mogu da vjerujem da imas toliko pluseva na tako djetinjast komentar. Pa svaki cas se odrzati mora, bilo sad, bilo u nadoknadi. I ti pises o nekakvim feninzima od plate, a vise od 50% nastavnog kadra prima pola plate jer nema normu, vecu platu imaju radnice u butiku od velikog broja prosvjetnih radnika!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jebem ti prvu smjenu
Opet znanju i učenicima po pameti i malo niže. Zar se tako obnaša vlast ministre?
skraceni ili ne djeca opet moraju izaci
Pa jel dva metra snijega? kako izvjestavate ko petokolonasi jbt
U tom ministarstvu landaraju, ispijaju kafe i odjednom se sjete da izmedju dvije smjene skrate casove, naravno nakon sto su na radiju culi da je tramvaj iskocio sa sina desetak metara
v
Nikako ne razumijem ove sto su u ratu isli u skolu, iskreno, za to kapu skidam i svaka cast sto ste isli pod granatama valjalo je i to prezivljavat. Ali kako ne razumijete da ne zive djeca oko srednje skole, da dolaze iz svih dijelova grada a tramvaji danas pocese iskakat sa šina i nestade struje ? Kako da dolaze djeca iz Hrasnice ili slicno ako nema gradskog prijevoza ? Budite realni pa pogledajte malo trotoare, zapravo vise nisu trotoari nego bare pa skontajte kako je djeci ici u skolu :) Poz
@Kenny Chesney Za tvoju informaciju, rođen sam i nastanjen u Sarajevu ;) Al' se i ovi brđani zale...
Kakva je logika da se časovi skraćuju kad neko ko putuje iz Hrasnice,Osijeka,Ilijaša,Visokog i još nekih međulinija neće stići u školu ni do 11 sati kolika će gužva biti! Interesuje me samo hoće li PROFESORI kasniti :).
Naravno da nece, ipak autima gospoda dolazi (većina)
Neradnici i ljencuge sve
lahko je vama u Sa piskarati, u opcini Hadzici visina snijega iznosi 50-ak cm, a nanosi dostizu visinu i do 1 metra. put u sarajevu je jako dobro ociscen, dok su sela u hadzicima bukvalno odsjecena od svijeta.
-...pa šta je to uzbuna cijela sve u kolapsu u p materini a 20 cenata je.benog snijega palo... jestel vi normalni ljudi
Hahaha al zato oni lopovi na Ilidzi, one Turske skole imaju redovnu nastavu i uopce nisu skracene.
Imal' ko kakav fin posao za mene, muskarac 187 visok, 83 kg, atletska građa, 4 jezika znam govoriti, 18 god.
Dobra je omladina kakvi ste vi stariji, i sta, vi pod granatama i snajperima ili u skolu u podrumima, jer je to definitivno zdravo, ako nistep rimjetili napolju je ne vrijeme, hocete da napredujete negdje i da omladina napreduje a samo ponavljate taj rat i kako ste vi prozivljavali u tom ratu, kao da zelite da i omladina okusi taj rat a ne da zivi u zdravijem okruzenju...Sta to toliko fali omladini, pa pogledajte malo ove starije u BiH, samo sputavaju mlade, kao da su ljubomorni jer mladi nisu prozivjeli ono sto su stariji, prestanite srati vise o mladima u BiH, svaku ruznu rijec sto mozete reci vi govorite za mlade, kao da ste vi od zlata, ja kazem, dobra je omladina kakvi su stariji!!!
U svim normalnim drzavama kad bude snijeg ili neko ne vrijeme nastave se obustave, a nee ne u Bosni, nasi Bosanci ce se naci tu da pricaju kako su oni trcali pod granatama i isli u skolu, Boze...
E sto od djece prave retarde majko draga cccc