Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, da je pameti, prvo bi se stavila tačka JMB i izvršio nasilan pritisak na odgovorne u MV BiH.Sve ostalo je manje bitno. Da je povečanje paušala, zakazali bi sjednicu u tri ujutro, a ne bi kasnili i kada je sjednica u 10 sati. Ili možda imamo višak djece?????
Opet zasjeda expertana Vlada na čelu sa expertnim Zeljkovićem! E danas znači da ukinu stipendije, a opet povećaju sebi plate! Ma super samo nek ne puca!
unatoč stalnim opstrukcijama, naročito od strane SDA, na ovim sjednicama se ne uspije učiniti mnogo na realizaciji programa i obećanja datih građanima Bosne i Hercegovine
Bit ce ovo novi zanimljivi nastavak show-a koji nam Vlada Kantona priredjuje