Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka sjednica bez SDA..vjerujem da ce biti i dobrih i brzih dogovora!!
Odlicno, mozda se SDA uspije i prije skinut nego sto je zamisljeno :)
Evo nam Zlatko i Dodikovce dovodi u federaciju..
hahahahaahaha
novi eksperimenti svjetskih neurologa su pokazali da je velicina mozga u bosanaca znatno ispod velicine prosjecnog homo sapiansa. medjutim, bosanski mozak se moze prosiriti izvan geografske teritorije BiH, ali uz adekvatnu medicinsku njegu. Porazavajuce zar ne?
izvrsno
Šta ba kakva situacija?? Meni je extrica u ovoj zemlji radim šta hocu niko mi nista ne moze prava demokratija. Dnevno rasturim 300g heroinčića i vozikam se u bmw x5. A gotive od života.Ništa ne mjenjajte sve za 5 !!!!
Sacekajte jos malo,pa cete vidjeti sta ce se desiti sa Sarajevom. Poturice-takozvani \'\'bosnjaci\'\' ce moliti Srbe,ljubiti ih u dupe, da se vrate u Sarajevo i da ponovo organizuju zivot u tom gradu.Licno sam dobio nekoliko poziva da se vratim i da pomognem svom bivsem gradu koji me je protjerao samo zato sto nisam musliman.
Red je da vlast u Pederaciji preuzme SNSD jedina Patriotska stranka u BiH,stranka sa izvanrednim ekonomsko-politickim programom. R.S, je zahvaljujuci SNSD-u postala najuglednija drzava medju bivsim republikama Yuge.Ta stranka je respektabilna od svim mocnih Svjetskih lidera i drzava.Ona u sebi sadrzi alfu i omegu demokratskih uzusa, tolerancije medju ljudima i svega drugog sto krasi modernu demokratiju. GLASAJMO ZA SNSD-SA NJIMA SE LAKSE DISE !
Jao Lagumdzije dovuce nam SNSD i u vladu Pedrecije
Ma nece cisto sumnjam... Dao Bog pa se nikada ne uspostavila... HOCEMO NOVE PARLAMENTARNE IZBORE, ovako samo mjenjaju koalicije i parlamentarne vecine kako nebi mogli da kazu da su oni krivi za lose stanje u drzavi...
Ne brini ... Sve ukazuje na to što si napisao !
Dobar dan ... Situacija je s.r.a.nj.e ... Doviđenja i prijatno !
Da li netko zna sta ce biti sa Lijanovicima. Ostaju li oni \"na vlasti\" ili ne.
Nashi politicari (glodari leshinari)....oni su ograniceni k´o Francuski balkon!