O slučaju Sejdić - Finci
0
Danas sastanak šestorke u Banjoj Luci
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naivni Bosanci imaju 6 predstavnika umejsto jednog i jedinog - SDPa.
vec 30 godina slusam kako su serviani-sluge ugrozeni a satrase sve oko sebe sa tom ugrozenoscu.ugrozeni na kosovu ugrozeni u sarajevu (a sravnili sarajevo) itd
putopisac.com
Današnji Dnevni Avaz, glasilo Poturica: \'TEKST S POVODOM Ahmet Davutogu: Teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine za nas je važan kao i teritorijalni integritet Republike Turske\' \'Da nije bilo Osmanske države Mehmed paša Sokolović bio bi siromašni, zaostali, srpski seljak koji bi možda imao malu farmu ili štagod da je imao, u to vrijeme, u tom dijelu svijeta. Ali, zahvaljujući Osmanskoj državi, on je postao lider u svjetskoj politici.\' Eto Muslići a vi i dalje uvjeravajte sami sebe da ste vi narod.
KO ČE PRIJE KREPAT, ILI GENOCIDNA, ILI BOSNA I HERCEGOVINA ILI DODIK ILI JA
@ USTAVRBH IMAŠ MOJ KLIK, A SPROVODLJIVO VRLO LAHKO REFERENDUM NA \"ČITAVOJ\" BIH
Sestorka jada, glada, rusenja, pljacke, unistenja , manipulacije,lazi, koji unistavaju godinama Bosnu i Hercegovinu ! Treba JEDINO I LEGALNO VRATITI BIH-i njen JEDINI I DANAS VAZECI USTAV RE.PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992koji je USTAV a ne Sporazum ! BAZA I ETIKA JEDNE DRZAVE JE USTAV i TACKA ! USTAV RBIH-e je demokracija po svim EVROPSKIM konvencijama o prava ljudi , gradjana, funkcije i demokracije !! Dosta vise srpske diktature Daytonskog Sporazuma ! Zahtjevamo vracanje USTAVA RBIH-e i TACAKA !
Dodik neče ništa više nego smo da se promjeni dio Ustava u kojem piše, da se u rs-u bira srbin i da umjesto toga stoji jedan prpadni naroda koji živi u rs-u. Iz svega se treba zaključiti da je sada momenat da vlasti iz federacije, pokrenu postupak o ukidanju federacije, onda bi genocidna tvorevina izgubila međunarodno priznati legitimitet, i za Evropu bi bila livada.