Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ York Light 100`s Sa idiotom koji razmislja kao ti nema se sta raspravljati i diskutovati. Usput ja sam bio 45 godina star kad sam se obukao u Martu 92 i zanimljivo niti me trazio Hag niti domaci sudovi a ti sad glavu u frizider i razmisli zasto.
bas je zgodan!
Hag je oslobodio Jovicu Stanišića šefa SDB-a Srbije,a isti je upravljao "paravojnim" jedinicama. Te jedinice su toliko zla napravile u BiH i Hrvatskoj da o tome ima i film na youtube. General Manojlo milovanović je bio Mladićev zamjenik i nije uopšte odgovarao nizašta. Detalja oko Stanišića bi se sigurno moglo naći za suđenja al Hag je dao zadnju rijeć isto kao i u slućaju"Orić" te prema tome mlate praznu slamu ovim lakrdijama o "navodno novim dokazima".Srbijansko tužilaštvo nema šta da traži među državljanima BiH,ako nisu kako je Hag rekao "ućesnici" rata u BiH
mogu mu zabranit kretanje večom brzinom od 130kmh na autoputu
BOJKOTUJTE SVE U TRGOVINAMA ŠTO DOLAZI IZ HRVATSKE I SRBIJE dosta su nas uništili u ratu, ne dozvolite da to rade i u miru
Sta maltretirate covjeka pustite ga na.miru dosta je on uradio za vas sto sjedite po sudovima on je od najveceg suda izasao cist po svim tackama i to je stambilj za sviju
Zašto je Ćamil vodio čovjeka protiv kojeg se vodi istraga u vezi ratnog zločina da priča o genocidu? Nije fer prema domaćinima.
Here we go again, again here we go... !
Zašto Sud BiH nema hrabrosti da rješi slučaj"Dobrovoljačka", za koji je Sud u Hagu rekao da nema krivične odgovornosti a pogotovo ovaj slučaj Nasera Orića koji je po svim tačkama optužnice u Hagu OSLOBOĐEN???????
Zato sto su sudovi u BiH toliko "pravicni" i "nezavisni" Evo ti primjera, Covic 11 optuznica - oslobodjen sada clan predsjednistva, Brankovic - oslodobjen , Bicakcic - oslobodjen, itd itd.
Jos jedno, i ja sam ucesnik rata a zanimljivo ne radim i ne vozim Jeep od 100.000 maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)