Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prema zakonu o radu zabranjeno je u drzavnim i privatnim firmama raditi za vrijeme drzavnih praznika
Podrzavam svaki napredak al ovo je jeftin politicki marketing.....jeftin ( za vlast) jer se sve "prefakturise" obicnom narodu kroz milijardu akciza i poskupljenja ....sto ne napravite nesto iz redovnih budzetskih prihoda e to bi bila vijest..
Koliko je koštalo po kuboiku, hajd' kada probijete fino se nazderite i nalocite od narodnih para od kojih je probijen i tunel, lahko je tudjim probijati
fino je sto ce tu biti mr slucajni prolaznik u svojstvu marsala. sve je identicno, samo njega nema... no, tu su vjerni pioniri.
Probijanje... Okice zelene... Mmmm. o.O
A šta ako se ne spoje sa drugim krajem, već se mimoidju?
Koridor 5C je spas za BiH da se spoji na Evropske putove...
štimaju na praznik, hebo vam dan državnosti sve, eto pomoći će sirotinji što ste na praznik probili tunel, kurčite se ko da ste svoje pare dali.
Zar danas nije neradni dan,pustite jadne radnike nek odmore malo
e kad jednog dana nasa djeca budu vracala pare za ove kredite i budu zivjela u sirotinji..DRZAVA ZA SIROTINJU