Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako lijepo! Naši sugrađani u većini slučajeva nemaju saznanja, o vlastitoj životnoj sredini u smislu poznavanja historije, etnologije..
@Seta Prilično si u pravu, ali opet treba gledati s pozitivne strane, domicilni ljudi će nešto i naučiti o svome okruženju..
Turčin Cuj domicilni!? pa oni tu rijec ne znaju protumaciti! kako onda o ostalom pricati! boli briga doslje! oni su se usidrili i to im je glavno! sta papka briga o istoriji grada,samo nek se docepao asfalta! a ovo malo "domicilne" raje vjeruj mi zna, evo prvi ja sam vise puta bio u ulozi turistickog vodica! Seta kakvi crni turisticki vodici?! kod mene jaran to radi, sve suplja do suplje!?