Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za@mehmed, Mehmede hvala na cestitanju ! p.s.-mala dopuna -Jevreji su prvi, na celu sa Avraamom sklopili savez sa Bogom i Bog ih je proglasio za svoj narod. -A za tvoje znanje ;,Takozvani bosnjaci ,na celu sa Alijom su prvi u istoriji sklopili savez sa Sejtanom i Sejtan ih je proglasio svojim narodom.
Nasim sugradjanima sefardima kao i askenazima sve najbolje za hanuku da je u sreci i veselju provedu......a arapski nacionalisti mars u arabiju ,libiju,alzir ili vec u neku arapsku zemlju pa nek arapuju do mile volje ali bez Sarajeva i BIH! !
Najstarija monoteistička religija iz koje su nastali judeizam, hrišćanstvo i islam je zoroastrizam.
DABOGDA IM SE KUĆE SVIMA ZAPALILE KAO ŠTO ONI PALE ĐAMIJE I PALESTINSKE KUĆE,DABOGDA SE ZA NJIH RODIO NOVI HITLER.SRETAN PRAZNIK DA BOG DA GA DOČEKALI KAO I PALESTINCI BAJRAM. A TI REALISTA SE JEDINA VANAGO I NAPUŠI SE MOGA STOJKA DO BESVJESTI.A I MEHMED S TOBOM ZAJEDNO. ŽIDOVI I SRBI SU NAJVEĆI GENOCIDAŠI I ZLOČINCI NA SVIJETU ZAJEDNO SA AMERIKOM.
Pripadnicima najstarije monoteisticke religije cestitam sretnu Hanuku!!!!!
Bosnjacki primitivci ! Jevrejski svijecnjak-manorah-ima sedam svijeca ,a ne osam kako ga vi prikazujete na slici.Ovo sto vi prikazujete je paljenje kandila u vasim djamijama.
TREBA IM UKINUTI OVAJ PRAZNIK JER SE NEPRIDRŽAVAJU ISTOG.