Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAT One su ocijenile i da mediji u Srbiji Ganića već tretiraju kao ratnog zločinca. KRAJ CITATA. Živa istina!
Lahko je meni za ova g_o_v_n_a što pljuju po našem istinskom heroju, pustiš vodu i ode to! Nisu oni jadni ni svejsni šta pišu. Izmet im izlazi gornji analni otvor. Kažem nisu svjesni jer nam samo podcrtavaju bitnost zajedništva i ustrajnosti oko najbinijih pitanja, nek\' nam je ovo opomena,...!
aBd profesore cekamo te na aerodromu u Sarajevu,,,a ove chetee mogu da ga glabaju samo.....
Jurisica bez ikakvih dokaza osudise... sto me i ne cudi od dojucerasnjeg agresora i pocinioca ratnih strahota i genocida u BiH. A isto bi se odnosili i prema Ganicu to je potpuno jasno. Vala poslije ovih nedobronamjernih komentatora citaj cet.nika, normalnom covjeku iz ponizenja pisati komentar.
Ganic je slobodan ćovjek ....
Gdin. Ganic ce u Srbiji imati fer i posteno sudjenje, i svim svedocima odbrane ce biti garantnovana bezbednost, kao i svakom optuzenom. Srbija se dokazala u postupcima protiv ratnih zlocinanca u poslednjih 10 godina gde je vise stotina ljudi osudjeno na 1000 godina zatvorskih kazni. Ratni zlocin ne poznaje nacionalnu i versku pripadnost, jer je zlocinac zlocinac, ali je vazno napomenuti da je 90% optuzenih pred Beogradskim Specijalnim sudom za ratne zlocine Srpske nacionalnosti
svako ko je optuzen za najteze ratne zlocine zasluzuje fer sudjenje, i niko nije kriv dok se ne dokaze na sudu. takodje, najmanja satisfakcija porodicama zrtava, i samim zrtvama je osuda svakog ratnog zlocinca.
NE STAN,NEGO KUCU..A I STANOVE I POSLOVNE PROSTORE TAKODJE DA VRATI...SMRDO SANDZACKI USRANI..GOVNO SMRDLJIVO..
Vrati stan otet mentalno oboljeloj osobi!
WELCOME GANICI
najnovije...hotel ZABELA...novo otvoreno...zeljno ocekuje GANICIJA.....
ZABELA TE CEKA...ZABELA TE ZOVE...ZABELA...
Nas pametni akademik Gane, sada spade na Biserke grane, spade jado da ga zene brane, dvije zene-jade ofucane.
Hhehehehe,...Srbija nije divlja zemlja,....a odgovorna za nesprečavanje genocida. Srbija je necivilizovan zemlja, pa joj je MZ (Medjunarodna zajednica) oduzela Kosovo za kaznu. Ganić je heroj odbrane, jeste da je svoj patriotizam debelo naplatio što je razlog da ga i ja mrzim.
Ne treba tako. Treba ga izruciti Srbiji i da mu posteno sude. Srbija nije divlja zemlja, ima svoje sudstvo i zakone.