Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJRIGOROZNIJU KAZNU KOJA MOŽE DA SE IZREKNE ZA TERORIZAM TREBA DA DOBIJE OVA NELJUDSKA SPODOBA TAKVE KAO ON TREBA POD HITNO SKLANJATI IZ BOSNE I HERCEGOVINE KOME SE NE SVIĐA NEKA IKDE SA NJIMA OPRAŠTANJA I TETOŠENJA POSLIJE OVOGA NEMA NITI GA SMIJE BITI
Pa ova vehabijsko-c.etnicka strasila koja se kriju iza islama su PLACENI C.ETNICI, vama treba hiljadu godina doci pameti.!!!! GLUPI BOSANAC, uvijek konta kad je KASNO.!!!!!!
Kakvi teroristi i k.u.r.a.c..To su bolan Bosnjaci/dupeuvlake.Zar oni da budu teroristi.Ovaj jadni Jasar samo semlucio,ambasadi nije smio ni prici na puscani domet.Bosnjaci su samo opasni kad su u masi/ u krdu-kao goveda. Da bi bio terorista moras biti lav i da direktno skaces na zrtvu,a jadni Jasar semluci ko na tefericu. Moj deda Risto veli-Muslimana [bosnjaka ] se cuvaj samo kada su u velikoj masi,a inace su to p.i.c.k.e. Da je Srbin napao Ambasadu-bila bi sravnjena sa zemljom.
PO TRAVI ISPRED AM. BA.S. ADE. AUTOBUS PUN B.A.N.D.IT.A IZ S.IR.OK.OG, G.R.UDA ITD... T.E.R.O.RIšE CA.PAJ.E.B.O I TO \"ZAPADNO\" A POLIšI IH SAMO VRATE PREKO BRADINE. AKO MI NEKO KAžE DA JE NA čELU POLISMENTA čOJK SA PREDZNAKOM \"U\", POVJEROVAT CU!!!
UDARNA VIJEST JE - U.B.I.S.T.VO I T.E.R.ORIS.ANJE PA.LES.TINACA OD STRANE J.E.H.UDIJA, ALI MEIJSKOJ I NEUKOJ BA.GR.I ZANIMLJIVIJE STO JE NEKO ISPALIO PAR METAKA
KOLIKO PRIMITIVIZMA I NEUKOSTI. PA RAZMISLITE MALO STO TO PISETE, ZAR SE KOD VAS IZGUBILA PERCEPCIJE LJUDSKOSTI.
a zašo pritvor??? što je to ružno on učinio? jel neko mrtav osim lakšeg ranjavanja bijesnog policajca??? drakonske mjere ni zašta
Loši glumci u loše režiranom filmu !!!
Pa kako je politicka situacija u BiH-i ovo moze i ocekivati...postavljam redovno pitanje \" KAKO TO da ove cet-nicke vehabijske spodobe\" mogu ORGANIZOVATI i SRED genociteta srpskog ovakve AKCIJE a da SIPA i policija ne znaju unaprijed...providno...
Od pocetka pisem da je ovo SVE iscenirana scena sa tajnim sluzbama...lijepo si napisao da je TIP ZNA u detalje procedure ...malo morgen je lud ili nesvjestan...nazalost ovo je jos jedan POKUSAJ oskrvljenja Bosnjaka...a ektremizam je zabranjen u Islamu, sigurno znas...
Nažalost to što je on pucao u petak je bila vijest, već sljedeći dan je bio vikend i nikog više osim nas u Bosni i onoga ko ga je poslao nije interesovalo ko je šta je, zašto je ... Sve je prepuno dobro planiranih detalja da je smiješno. Ovu priču mogu progutati domaćice (bez uvrede ženama). Da budemo načistu ne volim ni ekstremne sportove, a kamoli ekstremiste bilo koje vrste, pa ni u svojoj vjeri.
ako me nocas pogodi http://bit.ly/s0lP4I
Drago mi je dai IMA JOS SVJESNIH Bosanaca koji VIDE dalje od nosa i KOJI ISCENIRANI scenario u beorgadskoj SANU kuhinji SERVIRA SRBIJA sa SIPA i njenim direkotorom Mirkom Ljujicem..! Ovaj jasarevic je PLACEN i TO DORBRO OD SRBJE.!
Ljujic je htio hapsiti prosle godine Ministra Sigurnosti Ahmetovica, laznim optuzbama, i postaviti na njegovo mjesto srbina, zamjenika Ahmetovica, TAKO DA BI IMALI ODVEZANE ruke ZA SVA SCENARIJA podvala Bosnjacima...Ljujic je CE.TNIK.!
Potpisujem.! Ovo je organizovala Srbija sa SIPA- direktorom Mirkom Ljujicem...ovo mu je bila jedna od posljednjih POD.VALA Bosnjacima i BiH-i...njemu istice mandat, KONKURS za Direktora je objavljen, ima jos par dana..PROVIDNO je ovo.