Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SANU nacisticki beograd vec dvadeset godina rusi i unistava drzavu BiH-u i toj SANU ideologiji TREBA JAVNO rec de je doso kraj njene egemonije terorizma i fasizma u Regiji i u Europi, jer buducnost Europe je nestabilna sve dok SANU orkestrira RATOVE u Regiji, BiH-a i Hrvatska su skupo platile a pogotovo BiH-e SANU IDEOLOGIJU o velikoj srbiji! BiH4EVER!
OHR,Visoki Predstavnik BiH-e G-in Inzko,Raffi,EU-a;MZ-a,UN-e, Haski Sud ,i sve druge orgnaizacije NIISU trebale ni imale cast DOZVOLIT ovakvu PRLJAVU AL I OPASNU igru jucerascnjih UBICA i nacista srbskih fasista koji se IGRAJU sudbinom drzave BIH-e i njenih gradjana???! OVA prljava igra FASISTA I TERORISTA u genocid tvorevini na celu s a neprijateljem i rusiteljem BiH- spiricem-- je GAZENJE ko prvo BiH-e,njenih gradjana,pravde,demokracije! Dal ste svi svjesni koji predstavljate BiH-u i DEMOKRACIJU sta sve radite i vasom sutnjom podrzavate NACISTE i UBICE civila Bosnjana Muslimana i Hrvata???! Gdje je ta Europa da UDARI za SVA VREMENA SRBSKOM FASIZMU I TERORIZMU??? BiH4EVER!
Sve dok genocid tvorevina NE BUDE UKINUTA i USTAV BiH-e s jednim Predsjednikom,Policijom,Parl amentom,Vrhovnim sudom BiH-e suvererene nam BiH-e NEMA ODLASKA OHR-a i tacka! Srbski Aushwitz nece postat dio nacisticke srbije,svi Bosnohercegovci -NAPRAVITE jedan dobar dosje sta su sve radili krvolone zvjeri srbi po BiH-i i predajte TO SVE parlamentarcima EU-e,Americkim senatorima, i clanovima UN-a! GENOCID TVOREVINA JE NASTALA SVAK ZNA NA CEMU I NJOJ NIKAD NECE BIT DAT STATUS NI DRZAVIH, NI ODVAJANJA OD SUVERENE DRZAVE BIH-E! DOSTA VISE SRBSKOG KRVOLOCNOG BESNILA I DIVLJASTVA! HINJE KRVOLOCNE I MANIPULATORSKE! Hocemo pravdu i demokraciju a ne par lopova i fasista SANU ideologa koji rade vec dvadeset godina na unistenju drzave BiH-e! BiH4EVER!