Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da nam je evropa s Francuskom nametnula embargo i da se nismo mogli braniti i da smo bili ugnjtavani, kad su pustili da nas etinicki ciste mogli su bar odma dati nam liberalizaciju, tako ova nek ove govore historijske ostavi za sebe.
Gospodjo, historijski dan za BiH je bio 25.11.1943. U to doba, pa sve do nedavno nije bilo diskusije o tome da li mi mozemo kuda putovati ili ne, vec gdje ne mozemo. Ovu odluku pozdravljam, ali da je historijski momenat, nije.
Jedva čekam da otputujem na Farska Ostrva.Tamo je tako divno.A novu godinu slavim sa Angelom Merkel u Berlinu.Dosad nisam mogao zbog viza a sad je sve tako divno i krasno.
Servia i Grcka ce kao drzave nestati sa Balkana do 2013
Kako vas nije sramota da se tako izarazavate i koristite neprimjerene rijeci (g.... i sl), mozda vam zato i nije mjesto u EU. Ako se trebate negdje istresti idite na neko drugo mjesto! Pokazite malo kulture \"građani\"!
haHAH historijsko GOVNO NIKAD u cionističku EU
nisu morali ni sad, u evropi nema poslova a ni mi nemamo para da kud idemo, zato sjedi mujo na svom i uzgajaj zito i krompir da bi prezivio. Tako smo zivjeli od vajkada.
sto se tice auta krs ne moze da udje u EU euro 3 standard je neophodan
Pa za sto nam sluzi automobil :P..:) Svaki covjek \"ured\" ima auto..:)
kakve povratne karte ako idu osobnim automobilom?
Lijepa li historijskog dana, a vjetar duuva li duuuuva. Samo što nije kiša ili snijeg. Znali neko koliko košta povratna do Fojnice. Im\'o bi tamo nekog posla.
Putnici moraju imati dovoljno novca prilikom ulaska u zemlje EU u gotovini, povratne karte koje garantuju da ce se vratiti u BiH. Ipak, ostaje na granicnom sluzbeniku da pusti ili vrati putnika nazad u BiH koji prema njegovoj procjeni ne bi trebao uci u zemlju.