Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je veći kreten od Mevlida 100 puta.
seljacino lici li ti on na vehabiju mozda? Mama ti vehabija sto bi Bosanac reko u trenucima kad ga neko iznervira svojom gluposcu!
da nema brkova reko bi cojek ovo je TREBA ;)
ako im je dokazana krivnja dozivotni zatvor sa teskim radom ali opet sta od te presude imju porodice od poginulih i povrijedenih
pa u p.m. kakvi su ovi zatvori,što stoku bar nisu ošišali do glave nego glumi nekakvog čegevaru
Cuj terorist, ja mislio neki roker ocam...
Cijenjena redakcijo, naslov bi trebao glasiti bez ovog "za terorizam", jer nije ispravno. Ako bi željeli navesti i to za šta je optužen onda bi naslov mogao glasiti ovako:"Danas izricanje presude Harisu Čauševiću po optužnici za krivično djelo terorizam" Srdačan pozdrav.
Hajd ba ne seri...bezveze ubio covjeka...po Serijatskom zakonu bi mu glava letila Selam
j...bo je jeza u leđa...:)
Cupat mu kosu i noklte za pocetak
Ocekujem 20godina za ovog monstruma
J.e.b.o. oca ludog, vidi mu bolesne face!
Rocker teski
Takvi nam stvaraju probleme u BiH..
I sa ovakvima mi da živimo u istoj državi. SAMOSTALNOST HRVATIMA U BIH!
A sto nick ivo andric ?
Pa niste ludi da sa ovakvim zivite u istoj drzavi kad imate domovinu Hrvatsku koju ste usput rečeno etnički očistili. Imate i putovnice tako da vas ništa ne sprečava da se preselite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi debila mamu mu *** retardiranu. Ali ipak je pozitiva jer je svijetu pokazao ko je ko .
.... ti svijet mamicu a ja njemu...fasisticku