Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzja je IZDAJICA i C-ETNIK ! Prave Bosnjake i prave Hrvate lagumdzija i covic ce zauvjek izbrisati i IZ Federacije Bosne i Hercegovine ! LAGUMDZIJA I COVIC JEDINO RADE ZA VELIKU SRBIJU ! Kad ce hajvanima Bosnjacima Hrvatima to doci u glavu! U svakom slucaju LAGUMDZJA JE IZBACIO Bosnjake iz VLADE DRZAVE sad ih je ISTJERAO I IZ FEDERACIJE ! Nema vise nigdje Bosnjaka ni u jednim drzavnim institucijama i nevladnim organizacijama ! OVO SE NASTAVLJA S.A.N.U POLITIKA POKOLJA I NESTANKA Bosnjaka, jos mnogi NISU SHVATILI ali shvatit ce kad bude KASNO !
Hoce li TO OPET LAGUMDZIJA srboljubac POSTAVITI neku genocidasicu ili genocidasa ko predstavnika au medjunarodnim institucijama? Bosnjaci ne postoje vise nigdje, LAGUMDZIJA ih je stavio da imaju manje glasa i prava od " OSTALIH" !
@Servo-turska izdrkotina "Sveti Sava" je bio Bugarin i katolik.
hape brate nisi ti bosnjak i ti si potomak Svetog Save neodrici se necega sto su nasi pradjedovi sramno ostavili.
A da no, nije dosta što sam ministar za dro.gu, sad ću i da pokrenem ekonoooomiju preko EBRD-a, čim pohapsim sve bošnja.čke patriote i uvjerim Bošnjake da su sami sebe ub.ijali.
Pogledajte ovog Bakira... iz ociju mu viri kriminal
Ha ha ha,predstavnici nam sa 650 miliona od 2011godine prosle godine samo 50 miliona investicija pribavili.Treba ih djeci po skolama za primjer pokazivat u negativnom kontestu.Koga li mi sve placamo?