Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku onom ko izmisli te vlade kantona uskorocemo imati i vlade sela.dejton hahahhahaaha jelto americki projekt trebaga jeba..
Naprijed DF !!!
lakicka333>>> Naprijed i ja kažem ali SA SPOSOBNIM, MUDRIM, ŠKOLOVANIM, VJEŠTIM KADROVIMA. nIKAKO SA TURISTIČKIM VODIČIMA I KADROVIMA KOJIMA DADEŠ MANDAT I POVJERENJE I DVIJE VEZANE GLISTE DA PRIPAZE - A, ONI IZGUBE GLISTE I PROĆERDAJU MANDAT U NIŠTA ILI ŠTO JE JOŠ GORE BUDU BEZOBRZNI I NAPUNE SOPSTVENE DŽEPOVE!
Sad ce trenutno na vlast sportska vlada, a opozicija je pjevaci i glumci!!
Sad ce trenutno na vlast sportska vlada, a opozicija je pjevaci i glumci!!
SA TURISTIČKIM RADNIKOM I PENZIONISANOM PIJANICOM, SARAJEVO ĆE DALEKO DOGURATI U POLICIJSKIM I KULTURNO - SPORTSKIM RADOVIMA, D A L E K O! SAMO I TO, U KS DF GUBI OPŠTINSKE IZBORE!
HLJEBARI SVIH KANTONA I ENTITETA UJEDINITE SE
Neka nam je Bog na pomoci. Kanton Royal
Sad ce trenutno na vlast sportska vlada, a opozicija je pjevaci i glumci!!
mogu zamisliti experata.....na čeju sa premijerom balvanom i skupštinom na čelu sa bukvom :)