Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo protiv ugnjetaca, i njihovih pomagaca... dosta je vise Sulje, Bakira i njihove politike, usta su im puna rijeci, FOTELJA i VLAST
E, baš ste vi iz SDA maj.muni ! Što li vam je ovo sve trebalo? Mogli ste fino glasati za budžet i ništa ne bi bilo. A sada gubite pozicije , plate, beneficije razne.... A šta piše u bužetu ? Entitet jača, a država slabi. Zaleđava se budžet za naredne 3 godine. Principijeno niste za sabljenje države i tako treba. Svaka vam čast. E,stvarno imate M.U.D.A. A ovi , što su ovo jedva dočekali i samo tražili povod za \"akciju\" ? Kriminalci, hoštapleri, izdajnici. Nisu ni jednom rijeći argumentovano demantovali \"strahove\" SDA u vezi budžeta već gule i na silu. Grobari BiH... Ali... nije moglo 1992, pa neće moći ni 2012.
Ma trebalo je odavno HITNO sazvati sve bez njih, jer to sve su rekli što su imali reći...Vrijeme je da se malo stvari i mijenjaju...
Dosta više.. 20 godina nas SDA gura u provaliju, pa opet nas prave budalama da nas štite.. Neka su izašli iz vlasti, te da smo mi pametan narod ne bi ih trebali nikada ni vratiti..
Nema nigdje BOSNJAKA ko predstavnika, predsjedavajucih , ditektora komisija i parlamentarnih institucija ?!!! Gdje god ima neka VAZNA funkcija na nju su postavljeni GENOCIDASI SRBI I SRPKINJE ! ETO U PREDSJEDNIK USTVNOG SUDA RBIH-e CI BITI JEDNA GENOCIDASICA ?!!! KO CE ZAMJENITI GENOCIDASA I IZDAJICE TUZILASTVA RBIH-e MILORADA BARASINA ? TA HINJA JE MJESECIMA RADILA PROTIV BOSANSKIH INSTITUCIJA I IZDALA SVE INFORMACIJE GENOCIDNOJ I FASISTICKOJ SRBIJI ZA LAZNE TUZBE PROTIV JURISICA, GANICA I NASE LEGENDE BOSANCA DIVJAKA ! PROBUDITE SE DK NIJE KASNO I ZAHTJEVAJTE BOSNJACI DA JEDAN BOSNJAK ILI BOSNJANKA BUDE JAVNI TUZIOC RBIH-e ! INACE CE TAJ GENOCIDAS ILI GENOCIDASICA DOKRAJCIT TUZILASTVO, PRAVDU A TIME I ISTINU I RBIH-U! Probudite se PATRIOTI RBIH-e DOK NIJE KASNO ! Za par mjesci hapsit ce i Zeljka Komsica , Sefera Halilovica i ostale PRAVE PATRIOTE RBIH-e koji su ODBRANILI RBIH-e OD SRBIJE BRBARA I GENOCIDASA !
Konačno 3-i entitet i HR televizija, osim ako Lagumđibebović ne misli da naše hrvatske glasove dobije za ništa.
Portal Klix.ba vec odavno je radi licnih frustracija njegovih uposlenika, povratnika iz zapadnoevropskih zemalja postao medij SDA, po broju objavljenih saopstenja i cenzuri ili biranju saopstenja drugih. Oslobodjenje, pod vodjstvom Vildane Selimbegovic, vec odavno je postalo glasilo SDA, zaboravljajuci kada je taj list imao najnizi tiraz i velike probleme u poslovanju, ko ga je i tada jako nekvalitetnog kupovao. Razlog licna frustracija. Zakljucak: Priuceni novinari, posebno ovi sa portala spremni si zbog licne frustracije i drzavu prodat, propagirat nacionalisticke i fasisticke stranke i organizacije, samo da kasnije na kafi mogu pricati kako su nekog razvalili. Aferim.
Neka sam dozivio i taj dan da nema SDA!!!!
Uz Radončićevu izjavu s početka teksta, podsjetimo na to da je Keljmendi, pojavljujući se nedavno kao svjedok Tužiteljstva BiH na suđenju Zijadu Turkoviću i ostalima, rekao kako često ide u Avaz. O njihovom prijateljstvu je bio dobro informiran i Raffi Gregorian, dok je u BiH bio prvi zamjenik visokog predstavnika, zbog čega je i dospio na Avazovu listu omraženih stranaca, no nije jasno da o prijedlogu Radončića za novog ministra sigurnosti (još) šute i američka ambasada i OHR. Ako se Radončić, kao vlasnik dnevne novine, mogao miješati u istrage Interpola protiv Keljmendija, pitanje je šta je sve u stanju uraditi kao ministar sigurnosti BiH? Posljedice neće osjetiti samo BiH.
i ne treba da budu na sjednici, ni u vlasti, ni u drzavi...
Pa jest tesko napustiti fotelju. Ne volim niti jednu od dvije partije ali neka su prodrmali SDA. Na ovaj nacin svi moraju biti svjesni ukljucujuci SDP da nema Bogom datih partija. Svi mogu na ulicu
OVO JE POČETAK RASPADA BIH , BRAVO ZLAJA I DRUGOVI
Hoćel biti KELJMENDI u svečanoj loži koju je zakupio UTEMELJITELJ.
čuj konakovića \'nelegalan način\'...pa šta ste vi za 20 godina legalno uradili...uzurpirali ste sve što ste mogli...nepotizam na svakom koraku...imate obraza nešto nekom reći...tjeraj bagru napoljeeeee
konakoviću bilo bi ti pametnije da se vratiš košarci puno ti bolje ide od politike
industriska zona vogosca je odavno propala predimenzionisan megalomanski projekat na kojem su sda-ovci poput kozadre i sarajlica oprali pare i enormno se obogatili , niti je ostvarila svoj cilj radi kojega je pokrenuta niti ima realne trzisne sanse da ga ikad ostvari, a sto se tice Ajnadzica , pa taj tip je u ratu uvijek izgubio polozaj , gdje god on komandovao linija je pala , e toliko je sposoban da su mu kokosi najbolje rijesenje , a i jeste za kokosinjca prava je jajara !