Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci su prejaki. Jucer pratim na njihovim kanalima izvjestaje o ovim izborima i svi su pozivali gradjane da izadju u sto vecem broju kako desnicarski ekstremisti ne bi dobili mnogo mjesta.
http://m.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY
nije mi jasno zasto bi glasao za nekog debila da ide u brisel i ima platu 15 000 eura.....pa to je besmisleno i glupo
jer si glup
Valja mi raditi danas do 11 jebo im EU mamu!
Nek' biraju koga hoce. Nas su stavili u drug plan i sad kad se borimo sa poplavama. Hrle i trce u Srbiju, a Bosna i Hercegovina je ostavljena. Srami se EU. Isto se ponasaju kao kad su govorili svi su podjednako krivi za rat (a mi svi znamo da je to bila agresija na nasu domovinu).
opet skupljas lajkice? :)