Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Mevle što se uredio, pravi momčić, još se i udebljao u zatvoru..
Pa hrane ga kao kralja sad u zatvoru, jer ipak, neće dozvoliti da im ovakva "katarza" sad propadne.
@Tesla10 Sigurno da je njegova katarza važna (koliko ona bila istinita) u smislu slanja poruke mladim selefijama i njihovim simpatizerima, da ipak nije nemoguće napustiti red selefija, kao i da ukoliko eliminišu aspiracije prema selefijama, mogu očekivati neki vid pomilovanja, naravno u zavisnosti od slučaja i predmeta..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ni milosevica koji je toliki zlocin pocinio ne kruzi pa klixu kao Mevlud.Srbi imaju urodjeni terorizam pa ne granatiraju ih mediji koliko mevlida.Ja znam da je MEvlud bio zatucani tekfirovac,ali pretjerivati!
zar nije dosta ovih KOS-ovaca i placenih maloumnika po portalima, nikoga nije briga za njih, zatvorili ih ili ih pustili (sto nije nemoguce), ne treba da ikoga zanima, skrece se paznja sa pravih problema, sto KOS-ovcima i fahri i jeste cilj. napusti zemlju mevlide i zagovaraj u svojoj kuci ono sto si pokusao na ulici.
2-3 godine zatvora bi bilo dovoljno. Ipak to je bilo dijete ispranog mozga, sta je on znao od zivota? Od maloh nogu su mu te selefije pocele prati mozak, a u islamu je svaki vid sekti strogo zabranjen i protiv Islama. Treba uzet u obzir njegove godine i da nije bilo mrtvih. 2-3 godine zatvora bi mu sigurno bile dovoljne.
Mevlid nije lud. Čim je uhapšen, podvrgnut je pshihijatrijskom pregledu. On je samo jedno tele koje treba dobro izudarati i narediti da bude doživotni rob policajcu kojeg je ranio. U džihad se IDE, a u džihad se NE ŠALJE! Momci koji idu u džihad su pravi vjernici, ali problem su oni koji ih ŠALJU u džihad. Nisu oni ludi, znaju i oni da mu je ujutru kad se probudi bolje pomirisati ženinu SISU, nego negdje u Siriji dočekat sabah u rovu i čekat da te neko otkuje iz puške!
Mevlide izdajico!!! pu
Treba levatu muda otkinut da se nemoze kotit !
PODRSKA ZA MEVLIDA !! hahahaha vala realno koliko smo se ismijali zezancijama posllije napada dobije li vise od 5 godina bice belaj....
dobar je Mevla. pokajao se.
Drzi se Mevlide sad si ljepsi!
Mevlid je naivna crna ovca koju su vehabije koje su nastanjene u Austriji placene od cionistickih teroristickih organizacija, nasamarili i isprali mozak da ovo radi u ime Boga i onda ga odbacili. Zasto se jos uvijek ne zna ko stoji iza ovoga? Koja organizacija, zasto nisu uhapseni itd? Zanimljivo zar ne? Mozda se zeli pokazati svijetu da u BiH postoji opasnost od "ekstremnih muslimana" kao sto na razne nacine i prevare to pokusavaju u svijetu, izmisljajuci teroristicke napade i likove ili okrivljujuci muslimane dok se ne dokaze suprotno...
nedaj se mevlo uz tebe smo :p
treba ga osudit na 100 dozivotnih,jel vam se svidja koment sadisti a,da Bog da vam pustili sve jednog cetnika ratnog zlocinca,bit ce te sigurniji,a ova budala ne zasluzuje paznju
Te Vehabije su se odmah ogradile od Mevlida koji je došao iz Srbije u Bosnu da napadne američku ambasadu. Te vehabije ili selefije su se pitali zašto ako već nije htio napasti na ambasadu, zašto nije otišao u Beograd? Sada se Mevlid ograđuje od vehabija ili selefija. Logično, odradio posao za koji neko drugi treba plaćati ceh, pa sada se on kao ograđuje od drugih. Njemu je najsličniji Mirsad Kebo koji dođe podržati demonstracije koje su uperene protiv njega. Niđe veze, ali je to naša zbilja.
Da je pucao po ambasadi u Beogradu, policija bi ga ubila iste sekunde.
A da nooo. Čuj iz Bosne, hehehe. Pa svakojaka stoka prođe kroz Bosnu i kaže da je iz Bosne. Sve se šljeglo u Bosnu, od smrda pa na dalje.
E moj Mevlo, eto nisi pobio 1000 ljudi kao ovi ratni zlocinci, ali se dovesti do te mjere da ti isperu mozak i da ne znas ni zasto to radis ni za koga. Gdje su ti sad ta braca sto su bila lafo uz tebe.
Ko bi reko cuda da se dese pa da Mevlid bradu skrese .
Trebo bi ovaj sud da nam da odgovor dali je i Dodik terorista,nije daleko od toga..!!