Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pocivaju u miru!
Tuga brate....a vi što brojite krvna zrnca napuš... se!
Da je tzv JNA dala planove minskih pola koje su postavili (a imaju ih), bilo bi spašeno na stotine života izgubljenih poslije rata. Ovako nas ubijaju još i sada.
Na Palama je dan zalosti samo kad Den Haag osudi Radovana Karadžića :D
Dodik je jos juce odradio dan zalosti na manjaci
dan zalosti za citavu bih .
A ko je postavljao te mine ?
Karma 92-95
Zalosno ....
Nikad mi neće biti jasno zašto je Srpska, a ne Srbska, zašto je ubačeno "p", kada je svugdje "b", kao kod riječi: Srbija, srbin, srbijanac. Pitanje za Milorada Telebaka dobitnika ovogodišnje Kočićeve nagrade?
@vjernik To se zove u gramatici jednačenje suglasnika po zvučnosti. Nekada smo to prije rata učili još u osnovnoj školi.
@BulevarVremena pazi vragolana što se hvali neznanjem. Prvi, poznati, spomen bosanskog jezika se može naći u notarskom spisu grada Kotora iz 1436. godine, . Prvi bosanski riječnik je iz 1631. godine. Ne znam zašto bi 1824 neko pominjao SDA ili talibane. Bošnjak je modernizovani oblik naziva Bošnjanin. Kao što su npr. Srbi bili Srblji, Hrvati bili Horvati. Naziv Bošnjak je u upotrebi već 600 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi je ljudi, ali ovi sa Pala su ih najviše i postavljali u ratu a sad u miru oni ginu od njih