Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto 5-og februara bolje da slavite 19-i oktobar. 19-og oktobra je nestao sa lica zemlje najveci protivnik muslimana na ovim prostorima, da njega nije bilo nebi bilo ni MARKALA ni tuzlanske kolone ni srebrenice ni svih tih strasnih dogadjaja na kraju ni rata koji ni jednom narodu nije doni nista dobro.
YEBO VAM PAS MATER LAZLJIVU BALIYE
@sarajlija bidonu jedan k\'o da ne znas da bosnjacki narod slabo pamti , a brzo zaboravlja ! ja znam da je namjesteno ovo, ali zelim da allah dž. š. podari dženet ovim ljudima jer nisu krivi sto je bosnjo sam sve pobio, i onda svaljivao !
Pamtite i nezaboravite nikada ono sto su smrdski junaci radili........i ako bogda kad tad vratiti
Ja mislim isto da smo \"mi\" samo sarajlije njih pobili . isto k\'o sto smo srebrenicu prodali... kad rece alija :\" bolje da ide prst, nego citava ruka \" :/ Ocam sve su ovo politicke igre, ja imam otvoren um i znam da neprijatelj uvijek ima bolje misljenje o samom meni nego misljenje koje ja posjedujem o sebi ! Otvorite um , ne dozvolite da vas mažu ! SAPU :*
daj redakcijo molim vas ukinite komentare na ovaj clanak. Samo bezveze dajete priliku ovim gadovima poput \"Fate\" da na ovaj hinjski nacin pljuvaju po nevinim zrtvama cetnickog \"junastva\".
ZASTO SU MUSLIMANI POBILI SVOJ NAROD??? JEL TO NEKADA ISPITANO I KO CE DA ODGOVARA
uff... . svake godine, kako se blizi taj datum, meni hoce dusa da pukne.. srce iz grudi da iskoci... duse sarajeva... RIP