Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da je danas neradni dan i praznik u dijelu zemlje stvorenom upravo na toj istoj vrsti fasizma...
Vjerovali ili ne "DANAS JE U MANJEM ENTITETU NERADNI DAN" a istovremeno Dražo je narodni heroj kojem nicu spomenici kao gljive. Pa nas ni Ajnštajn skupa sa Platonom i Sokratom nemože skontati, mi smo jednostavno "ZEMLJA APSURDA".
Dan Pobjede nad fašizmom. Kada je Crveni Fašizam pobijedio Crni. Kada je Zlo pobjedilo drugo Zlo.
Još nam je ostalo da pobjedimo Zeleni Fašizam, Najveće Zlo !
Jos samo da genocidase srpske teroriste pobijemo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slobodu su slavile Francuska, Belgija, Holandija, Danska, Norveška... Zemlje iz kojih je istjeran okupator i u kojima je obnovljen demokratski poredak. Slobode NIJE bilo za Jugoslaviju, Čehoslovačku, Mađarsku i druge istočnoevropske zemlje, u kojima je totalitarni fašizam zamijenjen totalitarnim komunizmom. U tim zemljama i nakon 9. maja 1945. pune se masovne grobnice, osnivaju i rade koncentracioni logori, vrši se čak i etničko čišćenje "nepoćudnih naroda", proganjaju se ideološki i politički protivnici... Nažalost, zločini komunizma još uvijek nisu doživjeli onakvu međunarodnu osudu kao zločini fašizma i nacizma, a kod nas komunistički epigoni i danas, pod janjećom kožom svog tobožnjeg "antifašizma" nastoje abolirati zločinačku totalitarnu ideologiju komunizma, koja je u Jugoslaviji odnijela 180.000 života. Smrt fašizmu - ali i SMRT KOMUNIZMU! Nikakve razlike nema između tih zločinačkih sistema i ideologija.
Smrt takvim fašistama i kretenima kao što si ti !!! Da nije bilo nas komunista, ne bi bilo ni vas, majku vam *** !!!
Jebem komunistima mamu u usta!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fašizam je vojno pobjeđen prije 68 godina, majku vam staru !!!
Smrt fašizmu, sloboda narodu !!! Neka je slava i velika hvala svim borcima NOB-a, koji su hrabro i bez straha krenuli u borbu protiv fašizma, nacizma i ostalih zločinačkih režima !!! Fašizam i nacizam su ideologije koje su vojno pobjeđene u Drugom svjetskom ratu, ali su do dana današnjega ostale u glavama nekih maloumnih fašista !!! Isto tako, prokleti imperijalizam, kolonijalizam i kapitalizam ćemo kada tad pobijediti, jer volja naroda je jaća od svega !!! Smrt imperijalizmu, fašizmu, nacizmu, klerofašizmu i ostalim zločinačkim ideologijama !!!
prije 65 godina??? 2013-1945=? klixovci, ba, koristite kalkulator. nemojte na pamet, nije vam jača strana...