Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TITO je se za sve prije pito, nema nama DRUGA TITE ,Goli Otok da otvori na njemu bi odmarali ovi nasi Direktori , Dole nasi Foteljasi vi ste pravi Mafijasi!
Nisu nas političari zavadili, već Jasenovac. Ako mislite da smo ga zaboravili ili oprostili, prevarili ste se.
PO KOJEM PRINCIPU SI TI PUBERTETLIJO DOSAO NA MJESTO UREDNIKA.... SIGURNO NIJE STO SI BIO DOBAR STUDENT NITI DOBAR NOVINAR. ZNA SE HDZ
BiH.....ti je sad isto divlji zapad s pocetka 18,vijeka kad -Kauboj- na kolju u toku dana opase i omedzi i kaze ovo je sad moje niko da ne prilazi ,ili ce biti procesuiran!
kazi ko je korumpiran u BHT pa mozes dobiti neki respekt...ovako bolje ne supljiraj i ne foliraj
Nishta neobichno! Samo velika Bruka i sramota za Oktobarske Izbore\'shto su navodno morali,biti Izdejstvovani,samo zbog jednoga Chovjeka,da bi se,mogao Smijeniti,a to je Haris Silajdzic,kojega ovaj novinar,nije smeo,da imenuje/dakle/posve loshi rezultati,Izbora-to je odraz sposobnosti BiH-og Naroda !!!
Ko je ovaj lik?
Jedno sigurno znam , a to je da su o svemu onome što se događalo i što će se događati u BiH drugi o tome već odlučili. Prljave političke igre svjetskih moćnika koje u djelo sprovode BH najprljaviji igrači.
Slazem se sa svim osim da su dvije navedene gospodje dame.Pogotovo prvo navedena(prljava igracica)
je ko ova klocina?
Potpisjuem.... A vi nacionalisti, haj ohladite malo, barem na 5 min.....
Lako je Josipoviću biti dobar nakon smrdobradog Mesićija, plaćenika albansko-muslimanske mafije, no, to nije pravo mjerilo stvari, vidjet ćemo još što će Josipović uraditi!