Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicke mace diskrecije na svakom koraku.
Sto ce se usreciti s njim. Izmuzao stranacko finansiranje tri godine pa se sad sprema za izbore, mora negdje na listu kad mu je ekoloska stranka propala.
Kakve debile mi placamo
SDA botovi rade punom parom.Zagrijani prstici za tastaturom prosipaju toliku gadost da se covjeku smuci zivot citajuci.SDA botovi i nemaju drugih argumenata za dijalog pa na sve nacine degradiraju sve koji nisu uz kriminalnu hobotnicu SDA.Nek su Vam Kakir i zelenasi mjera za nesto.Patriotska mafija zelenih ubleha je vise stete nanijela bosnjacima od radovana i ratka zajedno.
Po ovome se vidi da je NS pala.
Smrad
Aha,i Niksic Damir sa ubicama male djevojcice Dzene.NS ubice doktori.Rozajac i Bejtovic
Smece jedno odvratno.Eto ga kod zene u istoj stranci
Et opet moram glasat za SDA 🤣🤣
Naravno i ja sam bio protiv sda i nisam njohov glasac al zbog Konakovica i jos par ljudi iz ove trojke koji samo mazu oci narodu u inat cu glasati za sda i ja i cijela moja porpdica a ima nas.
Kakvo bulšitovanje.
Ipak drugaciji od mnogih drugih sto se vrte u politici zbog licnog interesa , uvazavam mnoge stavove vase Damire
Hahaha propali komunista! Vise nikad neces ubleharit u KS.
Vidio sam ovog damira niksica rovi kod moje zgrade po kontenetu ja ga znacajno pogkedam on veli jarane frajer bacio čiviluk šteta da ode ba deponiju
Taman su oni i za tebe. Jos jedan u nizu preletaca. Bliže se izbori a sam nece nista osvijiti pa se nada dobroj poziciji na listi NS ne bi li jos 4 godine palamudio uz platu od 3 milje.
nie motike vidio a nasiso se dosad drzavne sise
Meni je ovaj bio dobar kad je samo bio na YouTubeu. Sa sada je u politici...not good
ovakav papan ce ukopati nip a sdp necu komentarisati