Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrška damire ... samo nastavi sa svime što si radio
I dalje se glupiraj na Youtube i cekaj da te shvate kao ozbiljnog covjeka
@Karadoz zna on da ne mora čekat ... ko shvata, shvata ... ko ne shvata, glasa za sda i hdz
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Čoek bar imenom i prezimenom se kandidovao... Ne ko stotine anonimnih trolova i experata sa klix komentara... Ja sam kao rodjeni Sarajlija glasao za Damira, šta drugo je bilo pored seljačine Ajnadžića, propalog Kamočaja i Reufa... Noname biznismena Rešidata da ne spominjem...
Ne odgovara ovom Crnogorskom prikrivenom Srbinu rezultati iz Sarajeva
Rođeni Sarajlijo sa maksimalnim poštovanjem nabijem vas na xxxurac ! 1. ZAto jer je kraj toliko rođenih Banjalučana načelnik im crnogorac Radoičić 2. Ista stvar sa Rogatičaninom Ajnadžićem sa tim da ovdje UDBa ima negativnu konotaciju 3. NAbijem i rođene Fočake koji nisu ispalili ni jedan metak u odbrani Foče ispaljuju stalno iz SDA salve maštovitih predizbornih obećanja
pa ne znam da li neko obeshrabruje omladinu da glasa ili naprosto ne vide hajra. Ja ga recimo ne vidim, stvarno. Nisam od tih "manje zlo" likova.
niste dobro napisali članak
Još jedan Bošnjak koji priznaje da su Srbi bili u pravu. A vi i dalje slavite 1.mart, najtužniji dan u istoriji BiH
Srbi su uvijek u pravu..nadam se da uživate u toj svojoj pravdi
@hakem80 Srbi su pogriješili samo jednom, i to 1918g.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pricajte sta hocete ali Damir Niksic je iz zahebancije se kandidovao i za 4 milje maraka pokupio 2 kile glasova. Da vidim bilo koju truhlu ljevicarsku partiju da uradi ista efikasnije
Mislim da trebate probati sa gradjanskom opcijom u RSu i Zapadnom Mostaru... Zasto samo u Sarajevu?!
Damire, moraš da je llijenjost, svih kaddidata iz zvan SDA bila veoma evidentna. Mlađa raja se pozdal u društvene mreže i slične novotarije, a traže glasove od od nepismenih i neukih građana. Glasove ste pored elektronike morali pribavljati , ponajviše, metodom - biraču na noge! Ovo nije Zapad, pa se obradi tržište kompjuterom. Ko vas je, sve, tome savjetovao, zahebo vas je sa ciljem da vas pasivizira, kako mu nebi zapišavali teritoriju!
Joj vidi njega. Zar se i za njega moglo glasat? Ovo mi lici na Bakira Hadziomerovica na proslim izborima.
i ovaj nikšić bi da se uvali u fotelju na foru, a kad se uvali fala i doviđenja narode.
Poštovani Damire, to što "obeshrabruje našu djecu" to je teška, još neizlječiva, bolest koja se naziva amerofilija -- obuzetost, zaposjednutost "vrijednostima" američke subkulture kojima je inficiran, praktično, sav civilizovani svijet. Pogledaj samo (geteanističku) Njemačku, sve je jasno... kakva Bosna i bakrači. Valja još dugooo stenjati pod Jenkijima ili Gringosima...
Ko nije glasao za hljeba nemo i vazda kuko. Plus razjedinjeni. E nek nas papci jašu.....fujjjjjjjj
U opstini centar pobjedio papak iz Rogatice pa mi smo okupirani !!!!!!
zar je toliko bitno odakle je čovjek. hajde da si naveo da nije zadovoljavao uslove, da je imao loše rezultate ili nešto slično. ne, tebi je samo krivo što je pobijedio neko iz rogatice. koji si ti idiot.
Damire, Damire, pa jesi li svjestan, kao i ostali "ljevičari" gladni stolica, da ste svojom brojnošću doveli ajnadžića na čelo opštine. Pa da ste dodika stavili kao kandidata ljevice pobijedio bi tu. sram vas bilo, izdali ste glasače i unazadili opštinu.
''Općina Centar važnije je od drugih deset'' - u prijevodu, od drugih 150, kaže Bakir, sin saradnika SANU-a
...sefera je i maknulo kad se sa "građanske" šiftalo na "fildžan". sefer je ljudina, što misli to i kaže.
Samo dzaba uzeo glasove od onih koji su svakako protiv SDA... Isto kao sto je DF uzeo pola glasova SDP-u svojim nastankom i samo ojacao SDA.