Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pametnjaković-zlajin poslušnik i ulizica misli da je otkrio Svijet. Ko on nešto uvodi red. Jadan ne bio sve je to Alićka već uvela i od nje je počela i tvoja famozna koordinacija i recezenti i udžbenička politika,,ali lobiji su čudo u svim segmentima BiH društva.Žena se trudila koliko se moglo..,a eto ti ćeš jedan neafirmisani novinarčić da uvedeš red u obrazovanje! Ti imaš stručne kompetencije sigurno za poslušnost Zlaji i SDP-ovskoj bratiji-ali nikako u obrazovanju !!Moj fićfiriću -kako ne vidiš da samo peglate svoje Bošnjake i kantone gdje oni žive, a Hrvati i njihove federalne županije ne šljive vas ni jedan posto. Seri ti i tvoj SDP samo BošnjČKIM UHLJUPIMA KO ŠTO SI I SAM !
Nevjerovatno je da je ovaj čovjek dogurao do Federalnog ministra,pa on nije mogao da završi Ekonomski fakultet svojevremeno,bez obzira što su mu šefovi kojima se uvlačio čitavo vrijeme predavali pola predmeta na istom,pa se kasnije prebacio na političke nauke koje je valjda završio,a zna se kakav je to faks... paradox!!!
Mašić peder
Jeste znali da u RS pola udzbenika je direktno iz Beograda? Bukvari, citanki, knjizevnost za srpski jezik-sve direktno iz Beograda.
ne rise damire vidjet cemo tvoj imovinski karton poslije mandata...-ti zlaja mamu pudlico
Koji ste vi pacenici. Sta god se dobro pokusa uraditi u ovoj zemlji nadje se vas saka pametologa da se ko fol vi nekome nesto nagovorite. FUJ! Jadni ste
ON JE MINISTAR OBRAZOVANJA A TREBO BI JOS PUNO DA SE OBRAZUJE JER SE VIDI DA JE NAUCIO SAMO DA SE ULIZUJE. OD CJENA KNJIGA JE TREBAO KRENUTI ODMA KAD JE DOSAO NA VLAST,A ON SE SAD SJETIO DA PRICA PRICE J..BO GA VUK NA GRANI
Samo da ne bude opet jednoumlje. Pa da nam djeca uče iz jednog udžbenika. Ovaj sistem je dobar. Što više udžbenika imaju nastavnici da odaberu, to je i bolji kvalitet, jer se izdavači bore da naprave što bolji i kvalitetniji udžbenik. Ali ovo je pokušaj da se svede izbor udžbenika samo na 2, pa bi opet prolazili samo sarajevski izdavači i ubirali ogroman novac. Ali eto, ovi crveni kmeri samo da nešto promijene, pa makar bilo i bezveze.
nema vise knjiga od tetica i amidzica i svake godine drugie knjige samo da bi neko profitiro,
Isklljuciva nadleznost zupanija je oblast obrazovanja. Stoga Shut a fuck up!
Samo ne dirajte legendarno trljanje mačke od ćilim i zelene vukove koji žive na drveću.