Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u obrazovanju je spas ove drzave, samo naprijed ministre
nisam nikad vidio da je neki od ministara SDA nesto ovako uradio, a stalno se zaklinju na bosnjake i drzavu...jaki na jeziku a djela izostaju Bravo masicu
Bravo ministre naš :D
NIJE MI BAŠ JASNO JELI TO IZ LIČNE BIBLIOTEKE ILI IZ MAGACINA NJEGOVOG PRIJATELJA. VALJDA GA JE MALO POGURAO.
federacija placa islamizaciju rs-a ?! nista neobicno ali je problem sto se i hrvatski novci trose za islamisticke novce a govvvna kao sejdo, lojavi i budimr , tzv "hrvatski predstavnici", podrzavaju sve ovakve islamisticke projekte !!!
hehe,cuj on donirao,koja nepismenost,sad se malo uvlači sa knjigama,hehe.zasto ne objasni kako je zaposlio 4 clana uze porodice u ministarstvu,pravi ugladjeni zlajin uvlakač
Bravo ministre pohvale za fotografa ! :) :) :) :) :)
Jesti li vi normalni?!?! Pa, nije ih on donirao, nego vi, mi...od nasih para. Neko je ispravno napisao, URUCIO DONACIJU, a ne donirao. Donator je neko ko sam finansira iz vlastitih sredstava. I to je vama divno? Vi stvarno niste normalni.
Definirati "donirao"? Odakle njemu te knjige? On ih negdje kupio, pa napisao da su ostale 3× vise, a razliku podijelio sebi i stranackim jaranima? Mogu se donirati knjige, a nemoze se pomoci gradjanima u nevolji, pa stoje natpisi "Pomozite ovom, pomozite onom"? A on donira nekakve vjerske knjige?! A nema para za naucno-istrazivacki rad? Svasta.
Ja zelim ovakve ljude na celu drzave !
Ovakve politicare trebaju Bosnjaci a sa njima zajedno cijela BiH !
Tako se to radi, ovako se postaje veliki u ocima Bosnjaka a ne laznim porukama koje za cilj imaju izbornu pobjedu pa onda prema svojima postanu okrutniji nego agresori !
Pismen i pozitivan momak !
Bravo za obrazovanje... Sretni su svi ucinici dok si ti na vrhu...
Nek se mladi obrazuju... Svaka cast Damire...
Ovako se raste u ocima Bosnjaka a ne laznim interesima i porukama zastitnickim samo pred izbore !!!! Bosnjaci dobro otvorite oci i pogledajte ljude poput Masica kako na pismen i kulturan nacin pokazuju koliko im je stalo do Bosnjaka...Na pravi nacin to pokazuju !
Vjrovatno su knjige (stručne ) što je pisao njegov šef(Z.Lagumdžija) i ostali SDP-ovci ili su ostale iz zalihe SK(sabrana stručna djela E.Kardelja,S.Dolana itd)