Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh eto ti sad, riješio si se...jesi li sretan?
Ma on je dobio ono sto je dogovoreno... Pa nije niko lud!
Jadna je država u kojoj jedan ministar, prof.dr. mlad obrazovan čovjek mora na ovakav način da se bori s gamadi! Da pronalazi rješenja da ga otpuste kako bi otišao s pozicije... Vozario po gradu? :( pokušah to da objasnim gošći, Njemici. Il' ja ne govorim dobro njemački koji mi je k'o maternji, il je stvar neobjašnjiva, žena ostala zabezeknuta. Žao mi stotina hiljada izgubljenih života zbog ove zemlje u kojoj je najteže živjeti i ostati normalan. A ministru neka je sa srećom. Mlad, pametan, sposoban, principijelan. Pa zar ne treba cijeniti to što se nije, pod izgovorom neprihvatanja ostavke od strane glavešina, zavukao u kancelariju i rekao:Eto, ja bih da idem ali mi ne daju. Svaka čast!
NIKAD ALI NIKAD NECE VISE IMAT OVAKVOG COVJEKA DAMIRE
...radeljaš / zeljković...mrtva trka :)
Inace divan je, clan Demokratske Fronte, stranke najveceg lezihl***vica jos od vremena Harisa Silajdzica...
...da je tebi hljeba zaraditi radom a ne uvlačenjem u guzicu...
Nezaposlen sam commi ljubavi, samo realno govorim kao sto svi znamo...A bolje nemoj se ljepiti na svaki komentar jer nece ti to nista dobroga donjeti :)
I ne dobio otkaz kada mu je stranacki sef Zeljko Komsic (DF) dogovorio koaliciju sa SDA, Esedom Radeljasem i pocijepanim frakcijama SDU. Ta koalicija je Kanton Sarajevo dovela do propasti.
Levat nije dobio otkaz, nego je dao ostavku
ko godic dojde na otu pozicju nezadrzi se dugo stoli
Kakva samo nepismenost!
Boli ga taki , sad moze vozat taxi jer se uštelio :)
Ovaj lici puno na kusturicu
Voza raju,skuplja jeftine poene,a ministarski pos'o za koji je bio plaćen nije obavljao kvalitetno,od maja nikako, a plaće prim'o uredno. Nepošteno i nekulturno i kukavički. Isti je kao i Komšić,čim zaškripi..ostavka.
Moj ministre ovo je tvoj najlosiji potez ako se vec predstavljas kao dobar covjek i ministar trebao si se boriti protiv kriminala u obrazovanju a ne napustiti sve.
Nek se i ta sapunica zavrsila napokon!
Dosta je više i njega. Čuvajte se taksisti sad će vam uvesti red
pa-pa ministre!
kukavicki potez, al sta ocekivati od ovakvog lika...
Hajmo se svi skupit kolko nas ima da mu kupimo kombi da cojk radi ono sto najbolje zna
to sto je pokusao da koketira sa politikom mu je najgluplji potez zivota, a za ocekivati je bilo da radi ono za sta se skolovao i jedan od rijetkih je strucnjaka na tom polju u bih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada će Zeljković postaviti svog pijuna, a ovaj Konaković mi je definitivno postao naomrženiji lik u cirkusu zvanom Skupština KS