Informatička olimpijada
0
Damir i Daniel Ferizović osvojili medalje
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedna mala napomena: U isto vrijeme i na istom mjestu održana je i Juniorska informatička balkanska olimpijada na kojoj su BiH predstavljali sljedeći učenici: Armin Ašimović, Elvir Crnčević, Ali Husić i Irfan Smajević, koje su pratili nastavnici Adnan Šehić i Benisa Hodžić. Malo je nedostajalo da se i ova ekipa kući vrati sa medaljom. Pozdravljamo sve iz Bistrite, Rumunija.
Alvin najjaci tutor za matematiku i programiranje..
Srbi su smrdili i Rumunji im nisu dali pravo ucesca.
Svaka cast i puno srece u narednim takmicenjima, jos da kod nas ne ide po familiji ili ko \" vise da\", imali bi mi jos dosta dobrih momaka i djevojaka, ali sta se moze ovakav nam grah \"pao\", jos jednom cestitke i puno srece.
I od mene svaka cast...!!! Samo naprijed...!!!
Svaka cast momci ;)