Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha ne mogu vise ovo da slusam. Sejo, menadzer Hadzica je poceo placati clanke i po svijetu, dobro se zaradilo izgleda tokom svih ovih kombinacija oko reprezentacije pa moze sebi priustiti to. Hadzic grozno igrao na svjetskom i ko biva za njeg se otimaju sad,hahaha. To onda ko kad je Vranjes rekao da ga Ferguson hoce.
i pise se Graz majku mu hebem.... nije Gratz dajte se opismenite jednom
1. ovo je objavio daily mail a ne klix. 2. hadzic se mnogo bolje pokazuje u klubu nego u repki i ne treba ga pljuvac, covjek je nekoliko godina standardan u klubu 3. on nije iz te vase tzv sejine agencije, jer se sjecam da je ciro htio da ga dovede u reprezentaciju davno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedino da im kosi travu
klix rasproda cijelu repku.
Pouzdaniji je Express od Daily Mail-a, ti objavljuju sta stignu.
Ma ja, Hadzic hahaha Izvor laz.ba
nakon sto je Bayern uzeo navasa,real Madrid zeli po svaku cjenu dovesti Avdukica-pregovori sa borcem uveliko traju
Za sva tri Sušića, sa četiri imena : majku vam lopovsku.
Pa sta ima veze,Papeta je trazio Iran pa nikom nista.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2691575/Swansea-City-facing-turmoil-Pablo-Hernandez-Michu-Wilfried-Bony-Ben-Davies-wanted-elsewhere.html Swansea have held talks with Sturm Graz about 24-year-old Bosnia international midfielder Anel Hadzic. The move could see former Arsenal and Barnsley midfielder Emmanuel Frimpong move to Austria to replace Hadzic.
Ni u Burghausen on ne moze..!
Momak nije za u grah narezat, a ne za engleske lige
evo sve sam pretrazio na sajtu daily mail i nisam nasao ovu vijest nigdje.
hahahha joj klixa kolike su plate kod vas,zna li iko engleski kod vas ili se oslanjate na rekla kazala
kako lazu hahahaha
Idi ti u Cardiff kod Tana, pa onda mozes preci u bratski sampionski tim. SARAJEVO SAMPION
''Za bh. reprezentativca Anela Hadžića su tokom i nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu interes pokazali španski Villareal, kao i engleski premijerligaši West Ham i Everton, a posebno je "zagrijan" Newcastle. Hadžić je u izjavi za medije priznao da ima ponuda i iz Italije'' Oplakah!
...i nakon svjetskog prvenstva. Svjetsko jucer zavrsilo.. :D :D :D