Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivna prigradsko-seljačka portirska gamad ima svojih 5 minuta
KAKO JE SMIJESAN LIK, PA NE MOGU DA VJERUJEM, JOS KAD GA SLUSAS, JA BRATE MILI, AL STO JE GORE NE ZNAM KAKO REAGUJU OVE STRANE DELEGACIJE KAD DODZU PA IH ON ZAJEDNO SA OSTALOM BAGROM DOCEKA, PA STA ONI TAD POMISLE, ISAO JE ON JA MISLIM I U BRISEL, JA MAJKO MILA KUCE ON U BRISEL
Za Slavka Jovičića, poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu BiH, kažu da je kontraverzna ličnost \"kontraverzna\" Svaka vam cast xD
Nabijem ga na kit*, cim je politicar ne moze valjati...
divi mu vugla i mobitela iz 89. majko mila kakva pojava
Tip je sasvim u redu.
kakav akrikaturalni lik, oh my god ! Dostojan politike i BiH i naroda koji ga bira.
gdje si pjevac, nisam te prepozn\'o? hehe, a i jest za kafane, nije za njega TV, ionako samo urlice kad prica u TV emisijama! A sto se tice kako ne mrzi nikoga, ne prolazi ta prica, vjerovale Bosnje da ih ne mrze i prije rata, pa ih istrijebise komsije!
e tacno se vidi da si pogrijesio profesiju.Haj´ti u pjevace na to i licis.Nezovu te dzabaSLAVUJ.Sta ces u politici da te samo dzaba glava boli,da ti spadnu te fine siskice od ove Bosansko Herzegovacke politike.HE SLAVUJA)))))))))))))
odoh da se osisam ko slavuj odma sad..
CUJ?????????ZVJEZDA RODENA)))))OVO TI JE PRAVI IZROD (GLE MU SISKICA)
Fino je i Misimović prič\'o i radio... dok nije trebalo odvesti BiH na svjetsko prvenstvo. Kao napukli mu ligamenti u koljenu. Hm,hm... Za BiH se jedino bore Hrvati i Muslimani... Volio bih da rečeno nije istina!
ebes drzavu gdje su ovakvi popularni politicari
kad se rodih, nadimak mi dase, slavuj me od malih nogu zvase...
....a govno na pola