Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće to tako u društvu gdje je karijera bitnija od odgoja djece, zato i imamo ovoliko klošara, hašišara, kvazimafijaša i ostale stoke. Možda na prvu ne izgleda kao komentar koji ima veze s ovim člankom, ali na našu žalost ovaj nemili događaj pokazao je samo da nam vrtići (tj. čitav taj lanac ljudi uvezan s istima) nisu ništa bolji od ostatka društva. Ko je tražio ostavku direktora Germanwingsa, Lufthanse, Malaysian-a i ostalih gdje je u zadnjih par mjeseci izginulo hiljade radi ovog ili onog propusta? Džaba je, otjeraće se jedna žena/muškarac i priča ide dalje. Dajte nešto konkretnije, ostavke su zamazivanje očiju, hajmo malo po džepu i u zatvore, taman onaj novi prave, do okončanja postupka biće otvoren.
ne treba zatvarati vrtiće, već one koji bi trebalo da vode brigu o vrtićima, za šta uostalom i primaju plaću.
odgovor FRANZISKU 1: zvanična statistika kaže : u Srbiji godišnje na ČETVOROČLANU PORODICU IDU TI SAPUNA, KOD ONIH KOJE VRIJEĐAŠ BEZ MJERE I PAMETI: TRI SEDMIČNO. pa se ti i dalje češi.
los naslov...u Sa ima i drugih vrtica na koje se ovi iz JU mogu ugledati...i po struci kadra i po cistoci vrtica..
Zatvaranje nije dovoljno treba neko da ide u haps
ovo kao da je neko nemjerno uradio...ali policija i inspekcija moraju naci prave krivce jer smjena direktorice ne znaci nista
Znam da će zvučati neumjesno, ali ovo je prava situacija da se kaže ona iz nadrealista " i da se ekrem nogira iz kuhinje" :D
Bolje je pitanje - ZAŠTO JOŠ NISU ZATVORENI? To djeca trebaju da umru, da bi ih se zaštitilo?
Pazi sad, madi bracni par , oboje rade. Nema im ko djecu cuvat. Sad ce morati davati otkaze . Nek neko kaze da nije namjerno !!!
A zašto bi bili zatvoreni, stoko nepismena?
KO SNOSI ODGOVORNOST?
Kao prvo da se ogradim da nisam simpatizer ni Arzije ni SDA.....ali kada se prisjetim koliko su tu ženu šikanirali i koliko se njena ostavka tražila fakat bi bilo dobro da sada ti roditelji iz vrtić traže ostavku sadašnje direktorice....jer na kraju krajeva ONA JE NAJODGOVORNIJA!
Interesantno!! Pa koliko vrtica je pogodjeno? Ovo je namjerno izgleda!! Nemoguce da svi koriste istu hranu !!!! Prosto nemoguce !!!
Papak nepismeni kome to ti minus?
neće valjda, đe će Čupo stanovat'
zatvoriti sve vrtice i otvoriti dzamije.....