Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vrijeme prolazi Lijan izgleda sve pozitivniji. Ko bi se od drugih gospodara močvare i sjetio da nosi takvu titulu/odgovornost, a kamoli kako-tako reagirati...
Toliko su se trudlili da se malo LojaNOVIćko poturičko govance prehladilo. A kako i nebi, već tjedan dana nije osjetiLo toplinu Zlajogluovog čmara! Svaka čast, ali sad brzo nazad u čmarpećinu!
Odgovornost? Smjena? Sjede i \"prave\" procjene a na djelu su se pokazali. Rezultat katastrofa ali zato plate u hlaovini primaju godinama.