Sjećanje na najmlađe žrtve rata
135
Cvijeće na spomen-obilježju ubijenoj djeci Sarajeva
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta tebe boli k.rac sto ne uci fatihu. nece mu ti naredjivati sta ce covjek raditi. jeli to SDA demokratija za koju se zalazete.
djaba vama dan državnosti j asutra moram na posao kod privatnika koji voli ovu zemlju
@@jah Tačno !!! Ali govorim o Fazliji, Nedžadu Fazliji a ne o bilo kome(koga ne znam ) i ne govorim uopste o djeci i koje su vjere bila. Koje god da su (a bilo ih je svih vjera) nek im vjecni rahmet i nek pocivaju u miru !!!!
je li se iko prekrstio ovjde sve se fatihe uce nisu samo djeca muslimana poginula je li se svijeca upalila??jadni ti rodjitelji i fam.
kakve veze ima na koji nacin se odaje posta. nisu u b i j a n a d j e c a samo jednog n a r o d a ili v j e r e.
.
Otpale ti dabogda od bolesti,poserem ti se na taj cinični kez,šiptarčino jadna.
Nije precizno gađanje jedina stvar koju Fazlija ne znane...ne zna ni fatihu prouciti parazit !
Veliki nude zablude Plase nas raznim cudima I svakoj bajci naude... Da se nikad ne ponovi SRETAN DAN DRZAVNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
Turci su napadali. Mi Srbi smo vazda bili ovdje svoji na svome.
Ovakve stvari se NE SMIJU koristiti u političke svrhe.
KO JE NAPADAO NE TREBA NI DA SLAVI!!!!!!!!