Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je ovog decka i treba se e obiljeziti,ali imam samo jedno pitanje, sta mislite da li bi raju iz Kiseljaka gdje Denis zivio uopste - zanimalo da se to desilo jednom djecaku iz Sarajeva recimo u Kiseljaku.A provjereno znam sta rade po odmorima djeci muslimana u kiseljaku u tzv. hrvatskim skolama .molim komentar p.s a ovu trojicu klosara iz travaja treba ubiti nek su maloljetni, odnosno protjeati jer cini mi se da nisu nasi drzavljani kao i vecina lopova po carsiji koji prave nered////////
RIP
zalosno je sto se ni nakon sest mjeseci nisu kaznili oni monstrumi koji su sebi dali za pravo da odnesu jedan mladi i nevini zivot.....zalosno je i sto ti isti imaju podrsku svojih kolega a i roditelja,nek se oni stave u poziciju denisove majke pa bi onda vidjeli da li bi ih branili....denise pocivaj u miru !!! a ove ubice u ZATVOR!!!!!!!!
sta bi sa onim debillima jesul ih pogubili ? jelise sta rjesilo o maloljetnickoj delikvenciji?
RIP
Dolazak DEFINITIVNO obavezan!