Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja pusti popis pusti sve vazne su pare. A najvaznije je da su mnoge pare potrosene pa se sad mora gledati odakle nove izvuci.
Ovdje je najvažnije da MUP RS ( čiji su specijalci nedavno uhvaćeni u pljački novca jedne banke) vrši ISTRAGU !! Temeljitu, profesionalnu, koja će polučiti oooozbiljne rezulatate. :)))) Nakon što je glavni Baja policije Mile opuhao miliajrdicu ! Naravno moguća je i varijanta da Mile apsolutno veze nije imao sa tim, kad čovjek ne zna gdje mu ugovor sa Pavlović bankom da zna to ?? Ahahahhahahahahahahha. I šta ?Pizdić morao milijardu uzeti KREDITA MMFa ! Svi hebu a ti se Muzefre KUPAJ !! :)
da je njoj para da se napuca, vidio bi ti mačke...
Svakim danom sve je slađa........
@Luna.Luna meni ove natural nekako najljepše hehehe ;)
Valja toliki kriminal ocistiti, naredila EU da se to vise batali... lafo naka opozicija, to je samo politika... kakav narod i bakraci... pokrali su oni te srbe prvo u ratu mladih zivota a oni ko dudci nasjedaju da ih danas pljackaju i iskoristavaju i sve to dok osporavaju progress RBiH. jedina konstruktivna buducnost, povrat RBiH i demokratskom ustavu jedan covjek = jedan glas
Kad se kaže ljepši pol nadam se da se ne misli na ovakve
"Ogledalce, Ogledalce..... Ogledalce moje kaži mi u rs-u najljepši ko je ?"
ja
kmeeee kmeeee kmeeeee