Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haman jedina stranka koja nudi neka rijesenja,vazda nesto rade,ne smrde dzaba u parlamentu. Svaka cast
@o-oo-oo-o mumijevi iz usmrdjele sda su vec uradili i previse, bilo bi najbolje da vise nista ne rade i puste druge da rade.
@Simon.W. , konju zatucani , 20 % odlucuje na izborima i u federaciji i u pc , prema tome i ti treba da prestanes da glasas za " svoje " .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po komentarima na clanak tek vidim da nas narod ni ne zasluzuje nista bolje od Bakira I Sebije... Nismo mi za Evrope.
ova stoka od naroda nije zasluzila nista bolje izmetbegovica i hanume sebije.
e moj glupane, zivim i skolujem se vani, i nikad nikakve veze nisam imo sa Nasom Strankom. Al poredeci jednu normalnu zemlju s tim nasim uzasom, sve postaje jasno. Al daba tebi papak, tebi neko sastavi prosirenu recenicu, tebi odma ubleha.
Normalno je to da se odluke koje se ticu GRADJANA ove drzave donose istima iza ledja.pa nisu ludi da im govore sta se odlucuje u njihovo ime.Gradjani su tu samo da glasaju,rade i sute ha ja!!!!!!!!!!!! :P
Za 9 Januar RM.CEGA SE POSTEN STIDI. BUDALA SE PONOSI.
udaj se za mene
Kao kandidat za Opcinskog nacelnika Novog Sarajeva se pokazala kakva je. Kampanja je bila: napadaju me, ne daju ljudima da slobodno zive, treba opcina da vrati autobuske linije(nije nadleznost opcine) treba da vrati vodu(nije nadleznost opcine) i slicni ispadi sama je sebe porazila na izborima. Ljudima nije bilo jasno o cemu prica i sada kada je Kantonalna zastupnica prica o drzavi? A zaboravio sam da je i namontirano bilo da je "decko" iz gay populacije kako ih ona naziva napadnut.
Na zalost nije mi sve stalo. A svi vi koji ce te minuse da pucate nadam se da ce vam sin/kcerka-zeta/snahu kuci dovesti pa je podrzavajte da im omoguci istospolni brak a da nam djecica u vrticima uce o sexu da se odukuju da vjerovatno sto prije krenu sa istim. Sve sto je ikada ova stranka predlozila je NE MORALNO i gubi vrijednosti prave istinske kucne.
Neka si promjenila imidz, sad izgledas jos gluplje. A ovo dogovore iza vrata valjda tvoj otac tajni agent najbolje zna. Svibste vi govna, i vasa stranka je nastala od otpadaka sda i sdp jer niste mogli da se uhljebite kroz njihove dtrukture. Jedni te isti ljudi Godinama na pozicijama i samo supljirate, dok ste opozicija parola je mi slabo sta mozemo, dok ste pozicija parola je ko druge jeb. I tako u krug, a i ti si dijete koje je tako raslo i uvedeno u politiku na taj nacin. Svima vama prvo treba ukinuti plate, dati pausalnu naknadu od 100 Km mjesecno i da vas vidim sto bi se ti ruzna cudic naprdjavala sa pedjom o budzetu gradjana. Prvo to rijesite pa cete dovbiti neciji glas , sve drugo je samo demagogija i mazanje ociju gradjanima
Ne znam sta mi je ali u xadnj er veijeme me ovi nerd tip zena pali. Ova je savrsena ...
zna je vala nositi,svaka joj cast
Previse je ovo dugacak clanak da bi ga prosjecan klixovac procitao do kraja, i shvatio sustinu. Posebno u pogresnom trenutku, jer danas je dzuma pa valja kafa prije kafa poslije dogovorit pokoji manji ili veci poslic, poslusat postulate kako zivjet, kako ljubit, za koga glasati itd. Sabina molim te ne odustaj od svojih nakana, jako puno nas rodjenih 80ih, pa cak i pocetkom 90ih smo stasali u odrasle ljude koji ce vas podrzati i prikljuciti se, dolazi vrijeme kada vise necemo biti indiferentni jer nas se tice. Jer i mi sada imamo svoju djecu, i jer smo i mi siti gledati masne face na direktorskim selam-alejkum pomozbog pozicijama koji ne znaju jesu dosli il su posli, uglavnom samo cekaju da prodje mandat a oni se sto vise okoriste.
Iza zatvorenih vrata ili na sastancima 5-ce 6-ce itd. Nepostovanje demokratskog sistema, drzave I glasaca
Iza zatvorenih vrata ili na sastancima 5-ce 6-ce itd. Nepostovanje demokratskog sistema, drzave I glasaca
Iza zatvorenih vrata ili na sastancima 5-ce 6-ce itd. Nepostovanje demokratskog sistema, drzave I glasaca
Dobra riba
Iza zatvorenih vrata ili na sastancima 5-ce 6-ce itd. Nepostovanje demokratskog sistema, drzave I glasaca
Manje više što je izrekla Sabina Čudić je uglavnom suštinska istina koju može prepoznati svaki građanin BIH-a. Međutim ta praksa neće nikada nestati dok se pod krinkom demokratje dešavaju dogovori na mafijaški način i daleko od očiju i ušiju javnosti. I nije to slučaj samo u BiH nego u cjelom svjetskom poretku. Za mene demokratija je izmišljeni pojam kako bi se lakše pljačkalo raju i rajom lakše vladalo. BiH stranke su toliko kompromitirane i ogrezle u mutnim radnjama da ih ne može očistiti
....Za mene demokratija je izmišljeni pojam kako bi se lakše pljačkalo raju i rajom lakše vladalo. BiH stranke su toliko kompromitirane i ogrezle u mutnim radnjama da ih ne može očistiti ni najjačim hemijskim sredstvom. Spas za BiH je da što prije uđe u EU integracije kako bi sva tri naroda koliko toliko zaboravili lošu prošlost i okrenuli se zajedničkom životu u jedinstvenoj državi.