Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOŠNJACIMA - pravoslavcima je odavno upaljena CRVENA lampica. Neznaju il su pošli il su došli. Okreću se u krug k 'o lingišpir. Ko da su na sihirima.
Na fotografiji je Foča
A koga interesuju padavine u banjaluckoj regiji? Samo da kazem: postao sam opasan nacionalista, otkako citam komentare GENOCIDASA ovde na Klixu! Od rata, iako sam sam nastradao, a i moja porodica, uvijek sam vjerovao u pomirenje izmedu bosanskih muslimana i bosanski pravoslavaca, to jeste Srba. Otkako citam njihove komentare po Klixu, strasno generalizujem i pocinjem da ih iskreno i duboko mrzim.
dobar bosnjak je samo bosnjak koji ne zivi sa srbima.....:)
samo da se ovim putem zahvalim narodu Ukrajine koji svojim primjerom pokazuje zapadnim silama kako se mora riješiti pitanje rusofilnih terorista ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a kakvo ce vrijeme biti na klixu ?
U Bosni ne postoji "Krajina", nego iskljucivo "Bosanska Krajina".
Kmrku od nazovi "novinara".