Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo i sud BiH , svi smo uz vas ..... samo nemojte stati na tom lopovu , ubacite i ostale ... pa neka onda zajedno kmece (uz velikog akademika Muhameda Filipovica koji je sad ostao bez sponzora)
Toliko večih lopova hoda ovom zemljom od radončića da je smijesno se radovati uopste necemu , pustit ce ga ovo je samo montirano da se uspore procesi vezani za EU pa to je i budalama jasno . Imali su do sada vremena da ga hapse i sude zasto bas sada ?? Sve mi je sumnjivo od prvoga dana i cekajmo dokaze , poznavajuci nas sud i tuzioce nemaju ih kao i 100 puta do sad , ispravite me ako grijesim ! Zato sam da se hapse SVI koji su krali ma i 1 KM od gradjana ove zemlje , ali to necemo dozivjeti ..
@zero.cool hapse ga jer je dolaskom na vlast kreno da namjesta radna mjesta "svojima" , prije nisu mogli jer ili nije bio na vlasti ili nije bio dovoljno dugo .... a za svakog uhapsenog lopova trebamo se radovati , i nadati se da ce ih biti jos. Nije valjda da ga treba pustiti da i dalje krade samo zato sto ih ima još koji rade isto
Likovi iz tvoje branše, Crnaliću, su najbolji dokaz! Da je pravna država, nebi ilo tvoga branjenika, državne mafije u svim nivoima vlasti, privrede, ekonomije, obrazovanja i vaspitanja - ma, svuda! Ovog puta pravosuđe je krenulo putem koji se mafiji nesviđa - a to je u današnjim uslovim krupan korak! Zato se samo provaljujte - došli su i advokati na red. Nisi, valjda, to previdio?
U normalnim zemljama, Avaz bi morao dokazat da je Radoncicu montiran proces kako pisu ili platiti milionsku odstetu radi laganja. Samo kod nas Avaz moze lagati i blatiti ljude nekaznjeno i vrsiti pritisak na pravosudne institucije. Zbog Avaza i slicnih avaza, nece nas nikad primiti u Evropsku uniju.
Citam sve ove komentare i kako ste svi za divnu drzavu bez kriminala i lopovluka a vecina vas je ypravo glasala za takve.Vecina vas kao i ja je zaposlena u drzavnom ili privatnom sektoru i kradu nas nasi direktori prvo moj koji par puta godisnje sebi i jos par ljudi isplati pored plate jos par plata .Zasto ne krenete od onih koji su vama nadredjeni pa ih prijavite i tuzite.Ali ne serete na portalima o drugim ljudima ali o svome ne smijete jer biste dobili nogu u guzicu ali najlakse je pljuvati po drugima.Ovi sto kmece y komentarima su mislim srbi koji su jedva docekali da se musliman zatvori pa da pljyju po njemu.Jeste li ikad procitali da je ijedan srbin pisao protiv Dodika ili Mladica i Karadjica ne niste i necete iako ni Dodo nije nista bolji i njemu je mjesto u zatvoru odakle njemu onolika imovina od postenog rada nije a sada nastavite pljuvati i dalje a srbi neka vam se nasladjuju.
Lopovi Dodik, Špirić i ostala bratija iz RS-a me malo interesuju. Ovi autohtoni fderacijski, ima ih previše -generalizujem, itekako me interesuju. Kako sitni tako krupni iz bilo koje sfere života! Kriminalizirani političari naročito!
Danas drugovi ovde kod Nas postoji samo fashisticko-fundamentalna drzava, i to je to!!!! Ali, doce i to bandi kraj, i kad dodje samo smrtna kazna ce biti jedina opravdana za pacenje ovih naroda ovde u BiH!!!!!!!
Sto ne uhapse ovog lajavca koji urusava pravni sistem i javno poziva na anarhiju.
Crnalića, Vasviju, onda onog metiljavog što je štipao prodavačice, treba strpati u zatvor ili priznati da ne postoji pravna država.
Pa naravno, da si u pravu da ne postoji, pravna država, ali uglavnom iz razloga što su konstantno u vlasti takvi kriminalci, kao ovi koje ti braniš, a ima vas još takvih da podmećete sudu i stvarate stanje haosa.
da postoji pravna drzava polovina politicara bi danas bila iza resetaka ali ovako je Baketova ostavsina iza oca koji je BiH dao Turskoj u amanet..
"... Turskoj dao u amanet". Je račun bez krčmara! Posljednih dana računi su počeli da se šalju na adrese. "Nasljednik" takođe svakim danom i u strahu očekuje poštara.
@alejalipa92 nevjerujem drug on ce otici svome Erdogenu a nas ostaviti da se koljemo..u stvari on je Bog i batina njemu niko nista nemoze samo on moze drug da zahebe vidjeli smo nedavno sta se radi od Radoncica..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas Avaz vristi od ,,strucnjaka,, i pljuvanja na institucije BiH.da,da,da. Pricepili lopova,a oni potkupili Sanju i muza Hugu da pljuju sa njima. kazu da je pritvoren zbog izjave, a ni rijeci da je prekrsio jer je izlazio iz stana. Koji lazovi
Tek će Avaz da vrišti. Ovo je samo piskutanje!
Asime od koje ti drzave zivis. Sram te bilo i profesije koju zastupas. Ti i. Tebi slicni ne mate ni sekunde morala. Zivis od kriminalaca a pljujes po drugima koji rade za drzavu.
Asime od koje ti drzave zivis. Sram te bilo i profesije koju zastupas. Ti i. Tebi slicni ne mate ni sekunde morala. Zivis od kriminalaca a pljujes po drugima koji rade za drzavu.
hehe... dok se ova djeca nadvikuju čiji je babo najjači Fahro ga laganini šipu...
Pa, šćepo je namjestio igru ( udružen sa Draganom) da se SDA i DF pokarabase, DF ode - a SDA oslabi! Ono ćorak! Toliko veliki da stiže haber od Kolindice, kako će BiH uEU bez trećeg, Hrvatskog, entiteta! Hrvati imaju i mamu i nanu u RH. A šta i koga ima Šćepo? Đonlagića, Arnauta, našalost, tamo je i Jusko. Sve sami, goli politički i ljudski fuš!
u yebote... šta je ovo... cijelo obdanište...
Ja ne mogu da se načudim naivnosti Radončića, šta je mislio kada je ulazio u koaliciju sa SDA, da je Bakir zaboravio 1.000 puta emitovan prilog o "jednoj vreći zlata za mog Bakira" ? Eee, ko sa đavolom tikve sadi...
...dobri mj asime, s amerima se nije mogo "nadbost" ni "sloba sloboda" a đe će ovaj tvoj malešni...