Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olinjao si advokatu, kao ratno čebe. Nego, prvo skoči pa kaži - HOP!
Dalida za svog potparola uzela SDAovku. Po kojem kriteriju.Mrzim prodane duse. A to je sada na sceni. Sta ce na njeno svjedocenje reci VSTV.
tornjak je vazan sada za legalitet treceg....
ne mogu da vjerujem, tužilaštvo KS protiv tužilaštva BiH a u korist FaHRe. Nije čudo, kad je Dalida tuziteljica stalno junakinja avaza i njegovih izdanja, gdje ona uređuje jednu od prvih strana. A za Topalovičku inače bratičnu rhm. Cace se isto ne čudim kad je bila prva saradnica Gašija. Baš me interesuje kako će reagovati glavni tužilac BiH.
visila vječito sa Ismetom Čelom!!
ne znam ko je veći idiot od vas dvojice.
AFERA - TV ZURNAL - FAHRO I i II https://www.youtube.com/watch?v=ScMc1-1Hvp8
Tresla se gora rodio se mis.
zavrsice njemu bakir da ga oslobode a onda ce ga radoncic izraditi kao sto je i aliju!jedva cekam!
Transkripti presretnutih razgovora najsnažniji su dokaz Tužilaštva i nikakvi svjedoci ne mogu osporiti njihovu validnost. Ukoliko se i pored toga u konačnici ispostavi kako su optuženi u stvari "nevini", to će biti samo udaranje posljednjeg eksera u mrtvački kovčeg pravnoj državi...
Uslov ce dobiti na godinu i to je to
kako svjedoci tuzilastva mogu biti od koristi odbrani to samo kod nas ima
ma Crnalic nije normalan, posenilio starac ludi!!