Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete ako budu mogli u Federaciji glasati za vas. U Republici Srpskoj će i SDP bolje od vas proći.
Suti frljo i ne talasaj,budi prezadovoljan ako budes pozicija u institucijama BIH do kraja mandata.Jadan si,ne smijes ti Dodiku ni positi'pu qurac ako to skupstina RS-a ne izglasa
Ubleha i samo ubleha , to ste vi..... Dokle god se ne odvojite od nacionalističe retorike i politike , a koju Baja prića najbolje , nemate šansu s njim .... Počnite pričati pravu i istiniti priču, normalnih ljudi ,priču zajedništva i EU integracija i uspeh neće izostati... Ovako ste samo bleda kopija četničke-demokratije po Miletovom receptu , a to na duži rok ne prolazi....
Ne vadite se sad na referendum kad ste ga i vi objeručke prihvatili i tako još jače pogurali Duduka a svoja kola gurnuli u provaliju .... Sad napravite još veću grešku pa se s Dudukom takmičite u srbovanju pa odoste u zaborav ... PTPC jest Dudukov servis ali ste mu vi uradili daleko veću promidžbu, o tome vi razmišljajte . . .
M vi ste prdnuli u chabar,na opstim izborima cete se boriti da udjete u vladu i opoziciju,SDS je genocina stranka i treba je ukinuti.Pravo mi nije jasno da je to neko dopustio i ostavio da prdi 20 godina poslije rata.Moze li neko da objasni zasto je sve genocidno u RSu samo nije SDS.
Jašta će..
Opet ce Dudko vas navuci da necete ni osjetiti
na "milokliz"
Надамо се. Додик је ипак превише радикалан и за Београд. Београд има дугорочне циљеве, не може се преко ноћи рјешават национално питање.
Ih, sada....jeben Djuka kraj potoka kuka...iliti ne daju posranom do potoka
Gleda drva krade cumur
Jedno Zaduru drugo Šibeniku
mogo bi ja nekom mater jebat
vidi mu se u ocima da lazze
kao i svaki politikenjac
Moj Igore, nemate vi jasne politike... neznase sta je vasa politika, sta je vasa linija, sta vi hocete...
Škrti ste vi u odnosu na Mileta, Mile daje i šakom i kapom!!!
Kad više nema Bosića, šta će tek sad Dragan raditi mazlumu Bakiru ? NA SVIM RAZINAMA ! A šta bi Bakir mogao , osim da puši ! Ostavku ne naravno ne da !
Isti ste vi svi