Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaja državnih preduzeća je nužno zlo.Naravno da je i bio cilj MMF-a da se domogne porodičnog srebra u BiH.Međutim o tome je trebalo razmišljati puno ranije i političari ,a bogami i glasači.Glasačima su oči zamazivane raznim socijalnim davanjima i izmišljenim radnim mjestima u tim istim preduzećima.Nikad se niko nije javio (prije svega mislim na sindikate)pa da kaže da dosadašnja politika vodi u propast. Ono što je dobro je to što MMF neće dati novac ,ako se ove reforme ne sprovedu,a ako nema novca onda nema ni plata ni penzija,a to znači da će upravo ovi koji su do sada glasali za ove "stručnjake"koji su krojili politiku iste te razapeti na Marijinom dvoru čim plata ne bude.Jednog dana kad dođe iz dupeta u glavu moraćemo sve ispočetka ,ali ovaj put puno pametnije.
Pametni ljudi su davno govorili da će javašluk, koprupcija, nepotizam i sl. doći na naplatu. ne može se trošiti više nego što se zarađuje, ovo je samo početak bolnih rezova koji nas čekaju. Prodaja Telecoma je čak i poželjna jer sa ovakvim medžmentom je osuđen na propast. Prodaja Eelektroprivrede je jedna katastrofa, par stotina uhljeba će dobiti otkaz, ali će niz firmi koje zavise od Elektroprivrede propasti. Poskupljenje struje neće pogoditi samo domaćinstva, već izazvati val poskupljenja svega što zavisi od eelektrične energije. SDA, HDZ, SDP i sateliti hvala vam što ste nas uveli u dužničko ropstvo, pa ćemo sad morati raditi sve što nam drugi kažu.
Bizon i Zutalj na aparatima!Prepo' se krmak zbog privatizacije EP,veli sipacu u helikopter vodu iz vrbasa a mogu se pozdraviti i sa Monikom Beluci i Kustom.Ridji je i proizveo krizu vlasti skidajuci gace Covicu,jer bez telekoma ga ni Erdogan ne bi pogledo'!
Mozete prodati Elektroptivredu RS-a, ali EP BIH sigurno necete !!!
jel ovdje samo riječ o EPRS ili ovo obuhvata i EPBIH?
Samo Dodikovu EP!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uhljebi na aparatima, pocet ce guza raditi ko meduza 😁
BiH ima najjeftiniju struju u Europi. Pitacu te koliki ce ti biti racun kad nase EP kupe na primjer Vatenfall, eON, RWE ili British Energy.
stranacki uhljebi na infuziji.
Pitacu te za infuziju kad dobijes racun od 120 KM mjesto 50 KM za troclanu porodicu.