Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al jedete ghovna... ja upitah vukana na fb zasto srbija ne prizna da je izvrsila agresiju na BiH , zasto mrzi BiH a drage mu pare, lik me blokira. a sve to nakon sto je pitao zasto nije procesuiran Atif Dudakovic, srbin ostaje srbin... vazda cete
Ista stvar na njegovom yt kanalu, ne blokira samo one što ga hvale."Vukane kralju, legendo", e to može... kakav je to prevarant, nedaj bože da se vlasti dočepa.
MOŽE LI OVAKO:da ja lično,o svom trošku pošaljem Dodika i cijelu kliku a i" opoziciju" mu,Šmitka i njegovog savjetnika i cijelu redakciju Klixa na more u Ulcinj,jedno bar 15 dana?Sad je pojeftino,uzeću kredit.Ogromna je plaža,ima mjesta da se svi fino rasporede i da se ne susreću uopšte.Tako da MI OBIČNI SMRTNICI ODMORIMO OD OVIH SPINOVA I POSVETIMO SE PRIPREMANJU ZIMNICE. Meni se povrača od ovoga više a znam da je i drugima tako!
Nece Dodik da ide u Albaniju na more radije ide na svinjokolj u Bosanski Kobas
Crnadak, Borenovic a ima ih jos . Uz izjave zaljenja podrzavaju politiku Dodika . Sve njihove izjave kada se malo protumace identicne su ideologiji Dodika 100 posto . Kada ce jednom da stanu u odbranu istine , pravde , zakona i svega onoga normalnoga za sadasnjost i buducnost nase djece ,brace,sestara,roditelja, unucadi itd . Casna Porodica casna Drzava .
Kako opozicija tek da bi nesto rekli plasira glupe komentare, a u stvari su uz aktuelnu vlast.
Da probam napisati ovako Tr oj ka je iz daj ni čka koalicija. Da vidim hoće li softwer prepoznati ključne riječi za nabijanje minusa.
Gorivo poskupilo punomasni medjedu
A kao mogli su?
Ovaj ih samo napada, a da ima vlast bio bi isti kao i oni.
Hoće li se neko od Srba pojaviti da kaže da Dodik nije u pravu i da njegova politika nije u redu?! Kako možeš biti protiv Dodika a podržavati sve njegove poteze?!🤔
Politička scena srpskih stranaka u entitetu RS na sva zvona potvrdjuje da ne postoji ni jedan iole normalan srpski političar... Svi su u par grama, isto misle samo im frizure drugačije... Žalosno...
A trebali su, jel? E to je ta "opozicija" Dodiku, dabogda NIKAD ne doŝli na vlast jer ste veći fašisti!
Ova RS opozicija ima müdá samo na televiziji i pred mikrofonom da kritizira vlast..nikakvih vecih protesta i okuplanja u zadnje vrijeme nema niti ce biti..