Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me ovo poznato je da mi trpimo tudja govna godinama... I nebi se iznenadio da primimo neciji nuklearni otpad.
puna ga je bih ... svukuda su kojekakvih bačava (sa ružnim znakovima) bacali helikopteri "prijateljskih" nam zemalja za vrijeme rata ... plus osiromašeni uranij kad su srbe gađali
s*bi samo lažu, a bošnje ih slijede, ne žele saradnju sa Hrvatima, bošnje na vrijeme se okrenite pobjedničkoj uniji Albancima i Hrvatima, dok nije kasno!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...sto ce nama nuklearni otpad? Nit imamo nuklearku ni nuklearnu... Hr i slo nek je grade na granici izmedju hr i slo!
Protivi se kada to uz granicu radi HR ali kada amerikanci razmeću radioaktivni otpad u tajnosti tada šute jer nesmiju pisnuti sobzirom šta su potpisali a da to uopšte nezna narod.
Da bude blizu vehabijama.
Prezime mu je tako dobro za test o padežima. Mujo iz Pazara, Crnadak u dativu!!! Errrr.... Crnadku...?! Ne!!! Hajde akuzativ!!! Crnadaka... ?! Dobro, vidim nije ti lako, hajde barem nominativ. Crnatak? Sjedi, kec!!!
Toliko se protivimo da necemo ama bas nista moguce uraditi povodom toga nego cemo par puta reci da smo protiv i pustiti ljude da naprave to odlagaliste.
Oko moje lijepo..
Nedavno je firma iz Hrvtske uvezla nellegalno medicinski otpad i mjesala ga s normalnim i odlagala na gradsku ***niju. Zahvaljujuci savjesti jednog gradjana to je okriveno.... http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:515840-Derventa-Hrvati-prijavili-strugotine-a-izvezli-medicinski-otpad
A sta je takvih slucajeva koje niko nije otkrio.... a cudim se sto se povecala oboljenja 6000 puta u odnosu na 1991...
NISTA VAM NE VJERUJEM! Za male pare odobrili bi ste da Vam u rodjenoj kuci odlazu nuklearni otpad, a kamoli negdje u zabiti
ko nas pita za bilo sta..? niko, i nikad nece. rade pored ovih nasih volova medjeda i konja sta hoce..
Ja bi taj otpad u Maglaj. Ionako im je sve prljavo i smrdi od natronke.
Juče sam prolazio tuda... Pa ono nije moguce!?
Ma šta se ti protiviš!? Pa tebe ni skupština zajednice etažnih vlasnika ne pita za mišljenje!!!
A ko ce nas pitati... nas svi gledaju ko jade bez prava glasa
jos nam samo nuklearni otpad fali da kazemo da smo stugli do dna svakog dna