Mirko Đorđević
0
Crkve na Balkanu trebaju reformu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASIME3 DA SEPOSJETIMO NA ZLOCIN NA SRBIMA BJELOVAC 109 MASAKRIRANO SRPSKE NEJACI U JEDNOM DANU OD SREBRENICKI MUSLIMANA OBJAVI ASIME GEBELS PSEYO BALISKO POKAZI ZLOCINE
pročita komentare i pita se ko je zadojen mržnjom?
kako to da se objavljuje ovaj teskt a nazalost nista nismo mogli vidjeti kada se Reis Ef. Ceric sastao sa Papom i njegov govor prije par sedmica ???
jes,jes,pravoslavna crkva ima vise popova cetnika genocidasa neg sve ostale crkve na cijelom svijetu,svih vjera i vladara...Kolektivna bolesna nacija ispunjena mrznjom svega ne srbskim...
Ma ne treba spominjati vjerske objekte, crkve, dzamije, sinagoge - jebat ih, samo zlo
A vas dvojica prvih komentatora ste klasicini fasisti!
Pravoslavne fasisticke crkve na Balkanu trebaju pod zemlju !
SPC je nosioc ideje \"velike Srbije\" i glavni srbijanski podrivac BiH i djelomicno HR. Dok god se ona ne natjera da prizna drzave u kojima djeluje nece biti mira. Znaci kad se SPC prisili da napusti ideju velikosrpstva u BiH, tek onda BiH ima sansu. Bez toga srpsi politicari se mjenjaju, vrse destrukcije, placaju kazne na jedan ili na drugi nacin, ali uvijek najveci destruktori BiH se ne kanjzavaju i ne snose nikakve posljedice svojih zlocinackih cini, SPC!